Θεοδωράκης: Κάποιοι μεθοδικά σαμποτάρουν την ηλεκτρονική ψηφοφορία

Ο επικεφαλής του Ποταμιού και υποψήφιος για τον νέο φορέα Σταύρος Θεοδωράκης, επιμένει στην ανάγκη να στηθούν και ηλεκτρονικές κάλπες στις εκλογές για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, επικρίνοντας μάλιστα έντονα όσους εξακολουθούν να διαφωνούν.

«Είμαι στις Βρυξέλλες για συναντήσεις και μια ομιλία και πριν από λίγο, εδώ στην είσοδο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μια ομάδα νέων επιστημόνων με ρώτησε αν θα μπορεί να ψηφίσει για τον αρχηγό του νέου προοδευτικού Κινήματος. Ακούστε, γιατί δε θέλω να υποκρίνομαι. Κάποιοι μεθοδικά σαμποτάρουν την ηλεκτρονική ψηφοφορία. Έχουν μάθει να εμπιστεύονται μόνο τους κομματικούς μηχανισμούς» ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Εγώ όμως θα επιμείνω και καλώ τους άλλους υποψήφιους να είναι ξεκάθαροι. Όχι «ναι μεν, αλλά». Η τεχνολογία το επιτρέπει. Μπορούμε να τα καταφέρουμε».
Μάλιστα, είπε πως απευθύνεται ιδιαίτερα στην κυρία Γεννηματά. Όπως είπε, «θα πρέπει να αποφασίσει: θα τολμήσει ή θα κάνει πίσω;».

Ο κ. Θεοδωράκης, επισημαίνει ότι το νέο προοδευτικό Κίνημα για να είναι μεγάλο, για να είναι δυνατό, θα πρέπει να το ψηφίσουν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, οι φίλοι μας. «Ό,τι άλλο θα είναι λάθος» κατέληξε.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: