Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: Μας πήραν 20 εκατ. ευρώ, έφτασα 102 κιλά και άρχισα να καπνίζω


Καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» ήταν χθες Τετάρτη η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου που μίλησε μεταξύ άλλων και για το ριφιφί στην επιχείρησή της με λεία 20 εκατ. ευρώ.

Το 1994 έγινε στόχος διαρρηκτών το κοσμηματοπωλείο που διατηρούσε με τον σύζυγο της, χάνοντας μέσα σε 3 μέρες που διήρκησε η ληστεία, εμπόρευμα σημερινής αξίας 20.000.000 ευρώ.

«Μας κάνανε φύλλο και φτερό. Η αξία των κοσμήματα που μας πήραν, σε σημερινά λεφτά, ήταν 20 εκατομμύρια ευρώ. Μπήκαν από το υπόγειο και κράτησε το ριφιφί τρεις μέρες, ήταν αργίες, ήταν την περίοδο της πρωτοχρονιάς. Μας έκαναν… ποδαρικό» είπε και συνέχισε:

«Πάθαμε σοκ όταν το είδαμε. Τότε έφτασα 102 κιλά και άρχισα να καπνίζω. Έτρωγα ανεξέλεγκτα, είχα πιάσει τον εαυτό μου να έχω ανοίξει το ψυγείο και να κρατάω μια σαρδέλα στο ένα χέρι κι ένα κουτί μαρμελάδα στο άλλο. Δεν ήξερα τι έκανα. Εμείς είχαμε ακίνητη περιουσία. Στην επιχείρηση δουλεύαμε με διπλά κεφάλαια, δηλαδή όταν έχεις παραγωγή από τη μία και κατανάλωση από την άλλη, βάζεις από τη μία για να έχεις από την άλλη», είπε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: