Θέλουμε πολύ το jean της Αθηνάς Οικονομάκου και γι” αυτό βρήκαμε τι είναι

Δύο πράγματα προσέξαμε από τη σημερινή ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου: πόσο έχει ανοίξει τα μαλλιά της (και πολύ της πάνε) και το skinny jean παντελόνι της. Το denim pants ήταν σε light blue απόχρωση, έγραφε με διακριτικά μαύρα γράμματα στο αριστερό του μέρος, ψηλά στον μηρό, «Τhings Change» και η Aθηνά το έχει συνδυάσει με ένα λευκό T-Shirt και ένα ζευγάρι, flat δερμάτινα πέδιλα. Το jean της ηθοποιού/designer ανήκει στο ελληνικό denim brand, Salt & Pepper, και μπορείς να το βρεις εδώ.

Η στενή γραμμή του σε συνδυασμό με το ύφασμά του, λειτουργούν κολακευτικά για κάθε σιλουέτα και ένα τέτοιο παντελόνι μπορεί να φορεθεί τόσο με κορμάκι ή T-shirt μέσα από αυτό, όσο και με ένα αέρινο loose top απέξω του. Επίσης το «κρυμμένο μήνυμα» στο πλάι του είναι αυτό που κάνει το συγκεκριμένο jean τόσο ιδιαίτερο. Το θυμάσαι και το προσέχεις εξαιτίας αυτού, το οποίο όμως δεν είναι καθόλου κραυγαλέο, το ακριβώς αντίθετο!

Αν, λοιπόν, ψάχνεις την επόμενη denim αγορά σου, η Aθηνά μόλις σου έκανε «την πρότασή της». Και δεν μπορεί να σε αφήσει ασυγκίνητη.
 Μέσα σε αυτό το φόρεμα δεν υπάρχει περίπτωση να μην νιώσεις κομψή

Θέλουμε πολύ το jean της Αθηνάς Οικονομάκου και γι αυτό βρήκαμε τι είναι

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: