Θέλεις να ντύνεσαι super stylish σε πέντε μόνο λεπτά;

Θέλεις να κερδίζεις ένα τέταρτο ύπνου παραπάνω; Να προλάβεις άλλα δύο χιλιόμετρα στον διάδρομο; Nα ετοιμάσεις και να απολαύσεις με την ησυχία ένα υπερπλήρες πρωινό που θα σε κρατήσει όλη την ημέρα; Όποιο από τα παραπάνω και να είναι το κίνητρό σου δεν έχει μεγάλη σημασία, φαίνεται ότι αυτά τα δέκα λεπτά που μπορούμε να σου εξοικονομήσουμε από την ώρα που χάνεις μπροστά στην ντουλάπα αναλογιζόμενη «τι να φορέσεις πάλι σήμερα» τα χρειάζεσαι πραγματικά και εμείς είμαστε αποφασισμένοι να στα «προσφέρουμε».
Δεν θέλει κόπο και περιττή σκέψη το να ντυθείς κομψά και σοφιστικέ σε ελάχιστο χρόνο. Θέλει απλά καλή οργάνωση της ντουλάπας σου ώστε να μπορείς να έχεις άμεση οπτική επαφή με τα περισσότερα ρούχα σου και να μπορείς να ξεχωρίζεις με την πρώτη ματιά τις κατηγορίες τους. Για αυτό προτείνουμε τα εξής παρακάτω πράγματα που θα σου λύσουν τα χέρια και θα σε κάνουν να δείχνεις ultra chic στο πι και φι!
Θέλεις να ντύνεσαι super stylish σε πέντε μόνο λεπτά;

Πέταξε ό,τι δεν φοράς
Μπορεί να συγκινείσαι όταν θυμάσαι την πρώτη φορά που πήγες στην Βαρκελώνη και αγόρασες το Custo Barcelona, πολύχρωμο παλτό σου, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς… έχεις να το φορέσεις από τότε που ήσουν φοιτήτρια στα αμφιθέατρα της Φιλοσοφικής. Τα τελευταία δέκα χρόνια φοράς μόνο μαύρα και γκρι. Γιατί λοιπόν να κρατάς στην ντουλάπα σου κάτι που δεν αντιπροσωπεύει αυτή που είσαι σήμερα; Είναι ωραίο να δενόμαστε με αντικείμενα, αλλά δεν είναι πιο ωραίο να προσφέρουμε στους ανθρώπους; Συγκέντρωσε όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ που δεν χρησιμοποιείς πια και πρόσφερέ τα σε οργανώσεις που φροντίζουν όσους τα έχουν πραγματικά ανάγκη. Δεν θα κάνεις μόνο χώρο, αλλά και καλό!
Τακτοποίησε τα ρούχα σου ανά είδος και χρώμα
Δεν είμαστε τίποτα ψυχαναγκαστικές που το προτείνουμε, ούτε έχουμε διατελέσει πωλήτριες σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων ένδυσης, αλλά είναι εξακριβωμένα ο καλύτερος τρόπος για να βλέπεις πόσα ρούχα έχεις και τι είδους είναι αυτά. Παραδείγματος χάριν, μπορεί να έχεις πέντε midi μπεζ φορέματα και να μην το θυμώσουν καν με το να τα έχεις όλα σε διαφορετικούς αποθηκευτικούς χώρους. Αν τα συγκεντρώσεις στον ίδιο και τα παρατηρείς κάθε φορά που ανοίγεις τα φύλα της ντουλάπας σου, θα το σκεφτείς διπλά πριν αγοράσεις ακόμα ένα μπεζ, κομψό φορεματάκι!
Συγκέντρωσε κάπου τα κομμάτια-κλειδί της γκαρνταρόμπας σου
Πχ. Τα παντελόνια που φοράς στην δουλειά, τα φαρδιά μονόχρωμα πουκάμισα και τα μαύρα φορέματα. Κάποια basic κομμάτια τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν σαν ένα είδος στολής όταν δεν ξέρεις τι να βάλεις, αλλά και ως συμπληρωματικά σε σύνολα που έχουν ένα εκκεντρικό κομμάτι και χρειάζεται να εξισορροπήσεις το υπόλοιπο look.
Θέλεις να ντύνεσαι super stylish σε πέντε μόνο λεπτά;

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: