Θέλεις να δείχνεις στυλάτη ακομα και τις παγωμένες μέρες του χειμώνα; Δες τα 11 looks που μαγνιτίζουν!

11 ιδέες για να ντυθείς κομψά τις μέρες που το θερμόμετρο πλησιάζει το μηδέν

Τι να φορέσεις τις μέρες, όπως ακριβώς αυτές που διανύουμε, που κάνει πολύ-πολύ κρύο; Η θερμοκρασία πέφτει όλο και περισσότερο και μαζί μ’ αυτή εξαφανίζεται και η διάθεσή μας! Ο πιο εύκολος τρόπος για να αισθανθεί μια γυναίκα πιο χαρούμενη είναι να ντυθεί αναλόγως, όμως αυτό είναι λιγάκι δύσκολο για τις μέρες που θέλεις απλά να βγεις έξω τυλιγμένη με μια κουβέρτα.

Πώς μπορείς να δείχνεις στιλάτη και κομψή, τις παγωμένες μέρες του χειμώνα; Δες παρακάτω 3 style tips για να «κατακτήσεις» το χειμωνιάτικο ντύσιμο και 11 τέλειες ιδέες για chic looks στην παραπάνω gallery!

Winter Style Tips:

  • Δώσε βάση στα αξεσουάρ. Ένα πολύχρωμο κασκόλ, ένα παιχνιδιάρικο σκουφάκι και ένα ζευγάρι δερμάτινα γάντια είναι «σύμμαχοι» για να αντιμετωπίσεις το κρύο, με τον πιο stylish τρόπο.
  • Τα ζιβάγκο θα σε σώσουν! Και από τον πονόλαιμο, αλλά και από τα διλήμματα των ημερών που δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Είναι το πιο σοφιστικέ κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας κι αν το συνδυάσεις με μια pencil φούστα, οπάκ καλσόν και μποτάκια, θα πετύχεις το απόλυτο office look.
  • Statement παλτό: Σε έντονο χρώμα, ή και σε ουδέτερο, ένα ζεστό, cosy και maxi παλτό είναι το item που θα λατρέψεις όσο κάθε άλλο, είτε στις πρωινές, είτε στις βραδινές εμφανίσεις σου.

 

 

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: