«The Supermodels»: Ένα ντοκιμαντέρ έρχεται να ρίξει φως στη ζωή των top models της δεκαετίας του ’90

Oι Naomi Campbell, Cindy Crawford, Christy Turlington και Linda Evangelista πρωταγωνιστούν σε μία νέα σειρά docuseries αφιερωμένη στη «χρυσή δεκαετία» της μόδας.

Ένα ολοκαίνουργιο ντοκιμαντέρ, με τον πολύ περιγραφικό τίτλο «The Supermodels», έρχεται να παρουσιάσει τη ζωή και την καριέρα των πιο εμβληματικών top models της δεκαετίας του 1990. Η docuseries θα παρουσιαστεί σε τέσσερα ξεχωριστά μέρη, γυρίζεται για λογαριασμό της Apple TV+ και θα ακολουθήσει σε ένα πολύ fashionable οδοιπορικό που χάνεται στο βάθος των αναμνήσεων, την πορεία των Νaomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista και Christy Turlington. H νέα σειρά της βραβευμένης με Όσκαρ, Barbara Kopple, φιλοδοξεί να μην είναι ακριβώς βιογραφική αλλά να λειτουργήσει περισσότερο σαν κοινωνιολογικό μοντέλο, ρίχνοντας μια ματιά στον τεράστιο αντίκτυπο που είχε η «χρυσή πεντάδα της μόδας» στην fashion σκηνή της δεκαετίας του ’90, αλλά και πέραν αυτής.

Μιλώντας για το νέο της project, η Naomi είπε στην MailOnline: «Οι ‘αδερφές’ μου Christy, Linda, Cindy και εγώ είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε την ιστορία μας με τον κόσμο και δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν καλύτεροι συνεργάτες από τους Brian Grazer και Ron Howard (τους παραγωγούς της σειρά) για να κάνουμε πραγματικότητα αυτό το όνειρο. Ξέραμε όλες ότι θα σεβαστούν και θα τιμήσουν την ιστορία μας.»
«The Supermodels»: Ένα ντοκιμαντέρ έρχεται να ρίξει φως στη ζωή των top models της δεκαετίας του 90
Επίδειξη μόδας της Donna Karan το 1992 (Photo Credit: ΑP Images)

Ενώ η Cindy Crawford έγραψε στη σελίδα της στο Instagram: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα ξαναβρεθώ με τις φίλες μου για να αποκαλύψουμε μαζί τον τρόπο με τον οποίο τα supermodels ξεπέρασαν τις παραδοσιακές αντιλήψεις και τα όρια του επαγγέλματός μας στη βιομηχανία της μόδας με την πάροδο του χρόνου.»

Αυτό που μένει να δούμε είναι αυτή η ντοκιμαντέρ-χωρισμένο σε επεισόδια, θα είναι μία ακόμα αγιογραφία των πιο διάσημων top models του κόσμου και μία ωραιοποιημένη «ματιά» στον τρόπο που εξέλιξαν την καριέρα τους ή θα κάνει μία ουσιαστική τομή στο στερέωμα της βιομηχανίας αυτής, αποκαλύπτοντας σημεία και πρακτικές που δεν είναι πλέον αποδεκτές. #staytuned

 Tο crop top είναι το μόνο είδος μπλούζας που μπορείς να φοράς όλο τον χρόνο (με την ίδια επιτυχία)

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: