The Neon Demon: Φόρεσε fluo αποχρώσεις χωρίς να χάσεις την κομψότητά σου

The Neon Demon: Φόρεσε fluo αποχρώσεις χωρίς να χάσεις την κομψότητά σου

Oι fluo αποχρώσεις έχουν τις ρίζες τους στα 80s και στο funky κλίμα εκείνων των «ένδοξων ημερών της disco». Όταν ακούς για κίτρινες, πράσινες, ροζ και μπλε φωσφοριζέ αποχρώσεις σου έρχονται στο μυαλό εμπριμέ κολάν με αφηρημένα σχέδια, αθλητικά μπλουζάκια με μεγάλες τιράντες, μαγιό τύπου Baywatch και ίσως κάπου στο βάθος των σκέψεών σου «ξεπροβάλει» και η Jane Fonda να κάνει aerobic. Σήμερα όμως, σχεδόν 40 χρόνια μετά, μπορείς να φορέσεις neon κομμάτια με πολύ πιο κομψό και σοφιστικέ τρόπο, αρκεί να προσέξεις 2-3 βασικά σημεία στο σύνολό σου. Ποια είναι αυτά;

#Δεν κάνουμε ποτέ color blocking με πάνω από μία fluo απόχρωση
Αν θες οπωσδήποτε να βάλεις κάτι τόσο έντονο θα το συνδυάσεις με το αντίστοιχο, ματ χρώμα που το συμπληρώνει. Το ίδιο ισχύει και αν το φορέσεις σε αξεσουάρ ή κοσμήματα. Δεν βάζουμε, παραδείγματος χάριν, neon κίτρινο κολιέ με electric blue παπούτσια. Μπορεί αυτού του είδους τα κομμάτια να μην καταλαμβάνουν μεγάλη επιφάνεια αλλά δεν παύουν να είναι 2 έντονα χρώματα μαζί.

#Συνδύασε ένα neo ρούχο με ένα μαύρο ή άσπρο κομμάτι
Αν, πχ., έχεις μία φούστα σε έντονη απόχρωση φόρεσέ την με ένα basic μαύρο T-shirt, αν έχεις μία fluo παντελόνα βάλ’ την με ένα λευκό, marcel φανελάκι και ούτω καθεξής.
#Μην ξεφύγεις από τις μονοχρωμίες και «μπλέξεις» με εμπριμέ
Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Πως αν θες να φορέσεις κάτι fluo προσπάθησε να μην το συνδυάσεις με κάποιο εμπριμέ κομμάτι αλλά δημιούργησε ένα look που να βασίζεται στις μονοχρωμίες. Καλή επιτυχία!
Δες επίσης: Tο ιδανικό ύψος που πρέπει να έχουν τα τακούνια σου είναι ένα και στο αποκαλύπτουμε αμέσως

1 year and 10 lbs ago. ? @findyourcalifornia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halley Elefante (@thesaltyblonde) στις

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: