Τhe Knitwear Trend: Πώς να φορέσεις τα πλεκτά τον φετινό χειμώνα

Ένα ελληνικό brand αποκωδικοποιεί την πιο cozy τάση της σεζόν

Οversized ζακέτες με κρόσσια πάνω από sexy vinyl παντελόνια, girly πλεκτά crop tops με baggy jeans, σοφιστικέ μάλλινα φορέματα σε ίσια γραμμή και wool trousers με logo T-Shirts, είναι μερικοί μόνο από τους πιο hot winter συνδυασμούς με πρωταγωνιστές τα πλεκτά ρούχα σύμφωνα με το made in Greece brand, NIMA Liminal Knitting.

Για 5η χρονιά είναι το brand της σχεδιάστριας, Κλάρα Θεοφανίδου, δίνει ζωή στα νήματα και έτσι ακριβώς ονομάζει τη νέα συλλογή του label για τη σεζόν F/W 21-22. «Η κάθε μέρα είναι μια νέα λευκή σελίδα στο βιβλίο της ζωής μας, η κάθε μέρα είναι μια νέα ευκαιρία για να λάμψουμε, να χαμογελάσουμε, να δημιουργήσουμε, να ξαναγεννηθούμε και να δώσουμε ζωή σε νέα πλάνα, σε νέες ιδέες και στόχους», λέει η fashion designer εξηγώντας το ελπιδοφόρο όνομα της χειμερινής της σειράς.

Coziness Alert

Πλεκτά κομμάτια που δημιουργήθηκαν για να μας συνοδεύσουν από το πρωί στο γραφείο μας και το απόγευμα στον καφέ μας έως το βράδυ στο ποτό ή το φαγητό μας, συνδυάζουν την κλασική προσέγγιση με την σύγχρονη ματιά, την απόλυτη κομψότητα με την στυλάτη άνεση προσφέροντας πολλές επιλογές για all day looks. Φορέματα κοντά και μακριά, παντελόνια, μπλούζες, πουλόβερ και ζακέτες, αποτελούν κομμάτια μίας συλλογής γεμάτη τόλμη, δυναμισμό και θηλυκότητα.

Τhe Knitwear Trend: Πώς να φορέσεις τα πλεκτά τον φετινό χειμώνα

Η συλλογή «Dior Cruise 2022» υμνεί τη θηλυκότητα μέσα στο ειδυλλιακό τοπίο της Μήλου

Λεπτά ή πιο χοντρά νήματα εξαιρετικής ποιότητας που αναδεικνύουν τις γυναικείες σιλουέτες, με γραμμές ευκολοφόρετες και διαχρονικές, άλλες πιο στενές να αγκαλιάζουν το σώμα και άλλες πιο άνετες oversized, όπως η μόδα προτείνει για φέτος. Μίνιμαλ προσέγγιση αλλά και έντονα patterns σε κλασικά χρώματα σε λευκό, μαύρο, καφέ αλλά και δυνατά χρώματα όπως κίτρινο, πράσινο, γαλάζιο, μας επιτρέπουν να ντυθούμε cozy όλες τις ώρες της ημέρας και να ζήσουμε τη «Ζωή» μας με στυλ #diplis

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Vassilis Zoulias: Η συγκίνηση για το Emily In Paris και το ευχαριστώ στην Patricia Field

Feel-Good Fashion: 10 ρούχα που σου φτιάχνουν τη διάθεση

Chic at home! Οι πιο ζεστές και στυλάτες πιτζάμες για να μη θες να φύγεις από το σπίτι

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: