The icon tees: Τα κορυφαία t-shirts της αγοράς και πώς θα τα φορέσεις

Όποια και αν είναι η σχέση σου με τη μόδα και όσο συχνά και αν παρακολουθείς τις τάσεις που «ξεπηδούν» ανά σεζόν από τα κορυφαία ντεφιλέ, το πιο πιθανό είναι ότι γνωρίζεις πως τα αγαπημένα σου tees παραμένουν τα πιο διαχρονικά fashion items των τελευταίων ετών -αν όχι δεκαετιών.

Εν έτει 2019, λοιπόν, τα t-shirts φοριούνται παντού και από όλες (ακόμη και τις αγαπημένες σου celebrities) και αποτελούν το σήμα κατατεθέν της κάθε urban fashionista που θέλει να «τιμά» με τον καλύτερο και πιο επίκαιρό τρόπο το casual street chic look.

Οι λεπτομέρειες όμως, που κάνουν τη διαφορά στις εμφανίσεις σου με τα αγαπημένα σου tees φέτος, είναι τα logos των κορυφαίων brands, όπως του ομολογουμένως iconic Armani. Με λίγα λόγια, το 2019 θέλει τα icon tees και τα brand logos τους να αποτελούν το βασικό «συστατικό» των εμφανίσεών σου. Διότι μπορεί πολλά να άλλαξαν από τα 90s μέχρι τις μέρες μας αλλά σε ό,τι αφορά στα t-shirts σου, η ουσία έμεινε η ίδια -απλώς αναβαθμίστηκε για να βγάλει στην επιφάνεια την πιο fashion πλευρά του εαυτού σου.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις να κάνεις ξανά τα t-shirts κομμάτι της καθημερινότητάς σου, δες την παρακάτω λίστα με τα κορυφαία icon tees της σεζόν που ετοιμάσαμε και εμπνεύσου από τις προτάσεις μας για να κάνεις τους πιο άνετους και ταυτόχρονα, stylish συνδυασμούς του καλοκαιριού.

Το straight-cut tee και η ψηλόμεση, denim παντελόνα

Ο συνδυασμός ενός τζιν παντελονιού και ενός icon tee αποτελεί αναμφίβολα την επιτομή της απλότητας και σε κάποιες περιπτώσεις, της κομψότητας. Ωστόσο, αν θέλεις να μείνεις πιστή στις τάσεις της μόδας την περίοδο που διανύουμε (και οι οποίες οφείλουμε να ομολογήσουμε πως είναι εξαιρετικές) δοκίμασε να πας τον βασικό αυτό συνδυασμό σε άλλο επίπεδο. Φόρεσε, λοιπόν, ένα απλό straight-cut icon tee, με το απαραίτητο logo (στη δική μας περίπτωση είναι το THE ICON TEE από τη νέα συλλογή Armani Exchange) μαζί με μία ψηλόμεση, denim παντελόνα. Πρόκειται για ένα look που θα αναδείξει τις καμπύλες και τη θηλυκότητά σου, ενώ αν επιλέξεις να το συμπληρώσεις και με ψηλοτάκουνες γόβες, θα δώσεις μία επιπλέον «πινελιά» κομψότητας στην εμφάνισή σου.

The icon tees: Τα κορυφαία t shirts της αγοράς και πώς θα τα φορέσεις

Outfit Armani Exchange

 

Ένα slim-fit tee με μία midi φούστα

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι midi φούστες αποτελούν ένα από τα πιο «κaυτά» fashion trends της σεζόν και τα καλά νέα, είναι πως συνδυάζονται άψογα με τα αγαπημένα σου μπλουζάκια. Επίλεξε ένα slim-fit t-shirt με το logo του αγαπημένου σου brand και φόρεσέ το με μία midi φούστα. Η δική μας πρόταση σε ό,τι αφορά τη φούστα σου, περιλαμβάνει εξωτερική διαφάνεια και ένα απίστευτα ζωντανό και καλοκαιρινό χρώμα. Και πίστεψέ μας, ο εν λόγω συνδυασμός θα σε συνοδεύσει στο γραφείο, το ραντεβού αλλά και τα πλακόστρωτα στενά του νησιού.

The icon tees: Τα κορυφαία t shirts της αγοράς και πώς θα τα φορέσεις

Outfit Armani Exchange

To tee με το vintage style logo και μία υπέροχη culotte

Culottes. Αποτελούν την επιτομή της κομψότητας εν έτει 2019 και η αλήθεια είναι πως φέτος, τις θαύμασες σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές. Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις να φορέσεις την αγαπημένη culotte με έναν πιο casual chic τρόπο, δοκίμασε να τη συνδυάσεις με ένα Armani Exchange tee. Στην περίπτωση που θέλεις να κάνεις την εμφάνισή σου λίγο πιο ιδιαίτερη, δοκίμασε να βρεις μία culotte σε ένα πιο έντονο χρώμα -όπως το κόκκινο- και συνδύασέ τη με ένα t-shirt με ένα brand logo σε vintage στυλ, όπως αυτό που απεικονίζεται στην παρακάτω φωτογραφία.

The icon tees: Τα κορυφαία t shirts της αγοράς και πώς θα τα φορέσεις

Outfit Armani Exchange

ite look με λευκό, skinny denim και το αγαπημένο σου icon tee

Αν υπάρχει ένα χρώμα το οποίο έχει συνδεθεί όσο κανένα άλλο με το καλοκαίρι -και δη το ελληνικό- τότε αυτό είναι το λευκό. Θα αναδείξει το σταρένιο σου μαύρισμα και θα κάνει τα look σου πιο φωτεινά. Γιατί, λοιπόν, να μην το επιλέξεις; Στην περίπτωση που θέλεις να υιοθετήσεις το white style των αγαπημένων σου fashion icons και influencers, πες «ναι» στο λευκό look από τη κορυφή ως τα νύχια. Επίλεξε ένα λευκό denim παντελόνι με σκισίματα και φόρεσέ το με το THE ICON TEE  σε boyfriend γραμμή για να δημιουργήσεις μία rock και ταυτόχρονα κομψή, καλοκαιρινή εμφάνιση.

The icon tees: Τα κορυφαία t shirts της αγοράς και πώς θα τα φορέσεις

Outfit Armani Exchange

Το graffiti-style tee και η ψηλόμεση denim φούστα

 

Ακόμη και αν δεν ακολουθείς και παρακολουθείς τη μόδα, σίγουρα έχεις διαπιστώσει πως τα ψηλόμεσα bottoms αποτελούν το βασικό trend στα ρούχα τα τελευταία δύο χρόνια. Αν δεν είσαι λάτρης των crop top, το αγαπημένο σου t-shirt θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα άψογο look για όλες τις περιστάσεις. Στην περίπτωση απλώς που θέλεις να δώσεις μία περισσότερο urban «νότα» στο look σου, δοκίμασε να βρεις ένα tee με brand logo το οποίο, ωστόσο, διακρίνεται για τις σύγχρονες λεπτομέρειές. Δες το παρακάτω graffiti-style tee που ανακαλύψαμε στη συλλογή Armani Exchange και εμπνεύσου!

The icon tees: Τα κορυφαία t shirts της αγοράς και πώς θα τα φορέσεις

Outfit Armani Exchange

Ένα crop τζιν σε γραμμή καμπάνα και το χρωματιστό t-shirt

Ο έκτος και τελευταίος στυλιστικός συνδυασμός στη λίστα μας είναι ένας από τους αγαπημένους μας την εποχή που διανύουμε και σίγουρα αξίζει να τον δοκιμάσεις -αν θέλεις να αναδείξεις ακόμη περισσότερο το tee σου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το t-shirt σου έχει χρώμα και μικρότερο logo. Εξακολουθεί, ωστόσο, να ακολουθεί τις επιταγές της μόδας από κάθε άποψη. Προτίμησε να το συνδυάσεις με μία ακόμη εξαιρετική fashion τάση της σεζόν που διανύουμε, το crop τζιν σε γραμμή καμπάνα. Το παρακάτω look θα σε βοηθήσει να εντυπωσιάσεις σε κάθε περίσταση. Διότι μερικές λεπτομέρειες, όπως ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια και μερικά κοσμήματα, μπορούν να το κάνουν ακόμη πιο chic.

The icon tees: Τα κορυφαία t shirts της αγοράς και πώς θα τα φορέσεις

Outfit Armani Exchange

Όποιο και αν είναι το στυλ σου και ό,τι και αν περιλαμβάνει το καθημερινό σου πρόγραμμα, τα icon tees δεν πρέπει να απουσιάζουν από την γκαρνταρόμπα σου. Ναι, τα brand logos επέστρεψαν και έφεραν μαζί τους τη λάμψη των αγαπημένων μας οίκων μόδας. Στη νέα συλλογή Armani Exchange θα ανακαλύψεις το δικό σου!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: