The Bucket Hat: Πώς φορούν οι celebrities το πιο δημοφιλές στυλ καπέλου;

The Bucket Hat: Πώς φορούν οι celebrities το πιο δημοφιλές στυλ καπέλου;

Το αξεσουάρ που πρέπει κι εσύ να εντάξεις άμεσα στα καθημερινά looks σου.

Εκτός από το γεγονός ότι βιώνουμε μια αλλόκοτη χρονιά γεμάτη νέες -όχι και τόσο ευχάριστες- εμπειρίες, ζούμε και σε μια εποχή που οι τάσεις κάνουν δυναμικό comeback από το παρελθόν. Όπως σου έχουμε πει ξανά και ξανά, φέτος θα βλέπεις παντού trends της δεκαετίας του ’90 και ’00 να ξεπηδούν μπροστά σου και να σε κάνουν να θυμάσαι και να αναπολείς τα παιδικά ή εφηβικά σου χρόνια.

Μια από αυτές τις τάσεις που είδαμε δειλά-δειλά να εμφανίζεται ήδη από πέρσι ήταν το bucket hat. Το καπέλο του ψαρά (όπως μπορείς να το ακούσεις, εναλλακτικά) παρουσιάστηκε και στις πασαρέλες των Fashion Weeks για τη σεζόν S/S 2020 από διάσημους Οίκους Μόδας- ανάμεσά τους Peter Pilotto-, αλλά κυριάρχησε και στα looks των It girls της μόδας σε street style και beachwear εμφανίσεις.

Άλλωστε, το bucket hat έχει την ικανότητα να αναβαθμίσει κάθε εμφάνιση και να δώσει ένα ενδιαφέρον twist ακόμα και στο πιο βαρετό ή αυστηρό σύνολο. Στην παρακάτω gallery θα δεις τους πιο cool τρόπους με τους οποίους φορούν αυτό το δημοφιλές στυλ καπέλου οι celebrities αυτού του κόσμου και πώς το συνδυάζουν για τις καλοκαιρινές ή χειμερινές everyday εμφανίσεις τους.

Η Dua Lipa το επιλέγει για να δώσει έξτρα πόντους στυλ στο ultra casual χειμερινό outfit της, ενώ η Hailey Bieber το έχει κάνει αναπόσπαστο κομμάτι του beachwear συνόλου της. Κι αν έχεις την εντύπωση ότι πρόκειται για ένα απλό, καθημερινό αξεσουάρ που δε φοριέται σε πιο επίσημες περιστάσεις… μάλλον κάνεις λάθος! Για την ακρίβεια, η Kylie Jenner με τη φίλη της, Anastasia Karanikolaou, θα σου δείξουν πώς φοριέται και το βράδυ!

Διάβασε ακόμα: 6 τάσεις που ξεκίνησαν από τη βασιλική οικογένεια και βλέπουμε μέχρι σήμερα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: