«The 2Night Show»: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου (trailer)

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία συζητά, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στον ΑΝΤ1, στις 23:45, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους, αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Απόψε, Τετάρτη 13 Μαρτίου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο «Τhe 2Νight Show» την Πηνελόπη Πλάκα. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει για τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα Τη Φριτέζα» και αποκαλύπτει πως ήταν όνειρο ζωής να συνεργαστεί με τον Γιάννη Μπέζο. Επίσης, δέχεται να παίξει με τον Γρηγόρη ένα καινούργιο παιχνίδι. Τι εκπλήξεις την περιμένουν; 
Στο πλατό του «Τhe 2Νight Show»  έρχεται ο Κώστας Φαλελάκης.  Σε μία αποκλειστική συνέντευξη, ανοίγει την καρδιά του στον Γρηγόρη και περιγράφει τα παιδικά του χρόνια στην Κρήτη, τις οικονομικές δυσκολίες, τις κακουχίες καθώς και την ψυχική νόσο που σημάδεψε την οικογένεια του.  Μιλάει με τρυφερότητα για τον επί 25 χρόνια σύντροφό του, τον ηθοποιό Μηνά Χατζησάββα και όσα έζησαν μαζί. 
Καλεσμένη του Γρηγόρη και η Νίνα Παπαϊωάννου, κοσμική κυρία της Αθήνας, που δήλωσε συμμετοχή στο My Style Rocks. Εξηγεί τους λόγους που την έκαναν να λάβει μέρος στο παιχνίδι, δηλώνοντας πως το στιλ και η χάρη δεν έχουν ηλικία. Μιλάει για τη ζωή και τα επιχειρηματικά της βήματα σε νεαρή ηλικία και δίνει συμβουλές στιλ και ομορφιάς σε γυναίκες άνω των 40 ετών. 
Παρουσίαση: Γρηγόρης Αρναούτογλου
Executive Producer: Άννα Αρβανίτη
Σκηνοθέτης: Θάνος Γκομόζιας
Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου
Οργάνωση Παραγωγής: Αντώνης Μάτσος
Διεύθυνση Παραγωγής: Σταμάτης Τσάκωνας
Συμμετέχουν: Φάνης Λαμπρόπουλος, Θανάσης Πασσάς και Νικόλας Ράπτης
Μουσική: Prestige The Band και Croque Madame

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: