Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Σε αυτό το δωμάτιο του νοσοκομείου Παίδων πέθανε η Τζωρτζίνα

Η μητέρα της 9χρονης, Ρούλα Πισπιρίγκου, που προφυλακίστηκε κατηγορούμενη για το έγκλημα, ειδοποίησε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές με μεγάλη καθυστέρηση, όταν ήδη η κόρη της ήταν νεκρή

Εικόνες που αποτελούν γροθιά στο στομάχι δείχνουν τις τελευταίες στιγμές της Τζωρτζίνας. Στιγμές από το δωμάτιο όπου το παιδί πέρασε τις τελευταίες στιγμές του, εκεί όπου βασανίστηκε προτού φύγει από τη ζωή. 

Τον περασμένο Ιανουάριο η 9χρονη δολοφονήθηκε με χορήγηση κεταμίνης στο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού.

Στις 29 Ιανουαρίου, η Τζωρτζίνα ήταν αδύνατον να γλιτώσει. Η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, που προφυλακίστηκε κατηγορούμενη για το έγκλημα, ειδοποίησε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές με μεγάλη καθυστέρηση, όταν ήδη η κόρη της, ήταν νεκρή, με τις καταθέσεις που έφτασαν στα χέρια του Ανθρωποκτονιών τις τελευταίες μέρες να είναι αποκαλυπτικές. Ηταν ήρεμη σαν να ζητούσε κάτι από τους γιατρούς.

«Έτσι όπως ερχόταν, η αίσθηση μου ήταν ότι κάτι ήθελε να μας ζητήσει, κάποιο υλικό όπως σεντόνια, ή κάποια βοήθεια για το παιδί, για παράδειγμα να το μετακινήσουμε. Δεν κατάλαβα ότι κάτι σοβαρό συνέβαινε, γιατί όπως σας είπα, ερχόταν περπατώντας και δεν μας φώναζε να πάμε για βοήθεια. Κατάλαβα όμως ότι μας αναζητούσε γιατί περπατώντας στο διάδρομο κοιτούσε αριστερά και δεξιά τους θαλάμους, μάλλον για να μας εντοπίσει. Όπως με πλησίαζε, κάτι έλεγε, αλλά δεν το άκουγα. Το έλεγε χαμηλόφωνα», είπε παιδίατρος του νοσοκομείου.

Εκείνες τις στιγμές είχαν περάσει λίγα λεπτά από τη δολοφονία της Τζωρτζίνας και η στάση της 33χρονης μόνο φυσιολογική δεν ήταν.

«Έχουν μιλήσει οι κεραίες των κινητών για την θέση των εμπλεκόμενων»

Το θρίλερ της Πάτρας δεν έχει τέλος με τον Μανώλη Σφακιανάκη, πρόεδρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας CSI να εκτιμά ότι οι ανατροπές στην υπόθεση δεν έχουν τελειώσει.

Μιλώντας στο Mega εξέφρασε την θεωρία ότι υπάρχουν κι άλλα άτομα που θα βρεθούν στην θέση του κατηγορούμενου, πιθανώς 2 με 3 άτομα, με το κατηγορητήριο σε κάποιες περιπτώσεις να είναι σε βαθμό κακουργήματος και αλλού σε βαθμό πλημμελήματος.

Για τα όσα μέχρι τώρα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σχολίασε χαρακτηριστικά: «Άλλα ξέρουμε, άλλα υπάρχουν και άλλα θα γίνουν τελικά…»

Ο κ. Σφακιανάκης μάλιστα προχώρησε σε μία ειδοποιό διαφορά που έχει παρατηρήσει στην στάση της Αστυνομίας σε σχέση με την αρχή.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην αρχή υπήρχε μία ροή πληροφοριών, η οποία τώρα έχει ανακοπεί. Αυτό που δεν ξέρουμε ακόμα είναι τι έχουν δείξει τα ψηφιακά πειστήρια για το έγκλημα της Πάτρας.

Τόνισε την σημασία των κεραιών για την θέση όλων των προσώπων που έχουν ανάμειξη στην υπό έρευνα υπόθεση. «Οι κεραίες των κινητών έχουν «μιλήσει» για την θέση των εμπλεκόμενων στην υπόθεση της Πάτρας» ανέφερε.

Οι συλλήψεις θα «έρθουν» όταν η Αστυνομία θα έχει δέσει το κατηγορητήριο και για τους υπόλοιπους 2 με 3 υπόπτους, υπογράμμισε.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: