Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Οι διαφορετικές ιστορίες για το ματωμένο πανάκι δίπλα στην Ίριδα

Διαφορετικές εκδοχές παρουσίαζαν κάθε φορά που μιλούσαν δημόσια η Ρούλα Πισπιρίγκου, η αδερφή και η μητέρα της — Τι έλεγαν και υπέπιπταν σε αντιφάσεις

Πολλές διαφορετικές εκδοχές έχουν επικαλεστεί όλο αυτό το διάστημα η Ρούλα Πισπιρίγκου, η αδερφή της Δήμητρα και η μητέρα τους Ελένη όσες φορές μίλησαν για το ματωμένο πανάκι που βρέθηκε στην κούνια της Ίριδας όταν εκείνη έφυγε από τη ζωή.

Σε συνεντεύξεις τους κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο μηνών η Ρούλα Πισπιρίγκου, η προφυλακισμένη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας μητέρα, η αδερφή της Δήμητρα αλλά και ο πατέρας των τριών παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, έχουν αναφερθεί στο πώς εντόπισαν και τι έκαναν με το πανάκι με το οποίο κοιμόταν η Ίρις.

Όπως κατέγραψε το «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 οι διαφορετικές εκδοχές είναι συνολικά δέκα. «Το βρήκα και το έδωσα στην αδερφή μου να το δώσει στην Αστυνομία» έχει πει η Ρούλα Πισπιρίγκου. «Το βρήκαν η Ρούλα και ο Μάνος» έχει δηλώσει η αδερφή της, «ποια αστυνομία;» έλεγε σε συνέντευξή της η μητέρα της.

«Το πήρα με γάντια και το έβαλα σε σακούλα και το πήγα στην Αστυνομία» είπε άλλη αφορά η Δήμητρα Πισπιρίγκου, «τα χάρισα τα πράγματα της Ίριδας, αλλά όχι τα προσωπικά της» έχει υποστηρίξει επίσης η Ρούλα Πισπιρίγκου.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjex079n5l9t)

Για την  αρνητική στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου να δώσει τους κωδικούς του ηλεκτρονικού της ταχυδρομείου ώστε να επιτραπεί η πρόσβαση των αστυνομικών στην ηλεκτρονική της αλληλογραφία, μίλησε νωρίτερα σήμερα ο συνήγορός της Όθωνας Παπαδόπουλος. Ο κ. Παπαδόπουλος υποστήριξε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ότι το συγκεκριμένο mail για το οποίο γίνεται λόγος ανήκει στον Μάνο Δασκαλάκη και δεν έχουν τους κωδικούς. Αντίθετα, υποστήριξε ότι ο κωδικός για το mail της 33χρονης έχει δοθεί στις Αρχές από την πρώτη ημέρα.

Τόνισε ακόμα, «εφόσον βγήκαν στην επιφάνεια αποτελέσματα έρευνας από τον συγκεκριμένο λογαριασμό, υποθέτω δεν είναι κλειδωμένος», ενώ ανέφερε ότι δεν έχει γνώση για τις πληροφορίες που λένε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει κρύψει αναζητήσεις στο διαδίκτυο και ότι έψαχνε για ουσίες.

Αναφέρθηκε και στο τηλεφώνημα που έγινε σε δημοσιογράφο με αλλαγμένη φωνή και στο οποίο έλεγε να ψάξουν τον Μάνο Δασκαλάκη για τον χαμό των παιδιών. «Αναμένω το επόμενο επισκεπτήριο για να συζητήσω το θέμα» και σημείωσε ότι αυτή η συζήτηση είναι υποθετική για το τηλεφώνημα, καθώς δεν ξέρουμε αν το έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σχετικά με το πότε θα κατατεθεί αίτημα αποφυλάκισης ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι καταθέτουν γιατροί και εστιάζουν στα αναπάντητα ερωτήματα που υπάρχουν.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: