Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η μητέρα ισχυριζόταν ότι πάσχει από καρκίνο των ωοθηκών

Η μητέρα των κοριτσιών, της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας ζητούσε συμβουλές από άλλες μητέρες για προβλήματα υγείας τόσο των παιδιών της, όσο και δικά της — Ιατρικές πηγές έγραψαν πως ασθένεια δεν υφίστατο — Η 33χρονη αναζητούσε ταινίες για μυστηριώδεις υποθέσεις με παιδιά

Ανατροπές και καταιγιστικές εξελίξεις συνθέτουν το σκηνικό του δράματος στην Πάτρα, με την κοινή γνώμη να είναι συγκλονισμένη με τον θάνατο των τριών παιδιών μέσα σε τρία στην Πάτρα. Ύστερα από την αποκάλυψη ότι ο θάνατος της μεγαλύτερης κόρης του ζευγαριού, της 9χρονης Τζωρτζίνας, οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι γιατροί διαψεύδουν τους ισχυρισμούς στους οποίους προέβαινε κατά το παρελθόν η μητέρα γράφοντας ότι έπασχε από καρκίνο ωοθηκών. 

Η μητέρα των κοριτσιών, της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας ζητούσε συμβουλές από άλλες μητέρες για προβλήματα υγείας τόσο των παιδιών της, όσο και δικά της.  «Καλησπέρα σας, έχει κάποια μανούλα εμπειρία καρκίνου των ωοθηκών; Ή οριακή κακοήθεια των ωοθηκών να συζητήσουμε κάποιες απορίες μου;» είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η 33χρονη χαρακτήριζε το δικό της πρόβλημα υγείας ως ιδιάζουσα περίπτωση, λέγοντας πως διαγνώστηκε με τη νόσο στις 12/4/2017. Σε απάντησή της, η μητέρα είχε γράψει ότι ανακάλυψε το πρόβλημα μέσα από ένα τεστ παπ.

Ιατρικές πηγές, μιλώντας στην εκπομπή στο T-live του Alpha, έγραψαν πως ασθένεια δεν υφίστατο. «Δεν υπάρχει αυτό, δεν υφίσταται. Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια διάγνωση. Δεν υπάρχει πρώτο στάδιο στον καρκίνο των ωοθηκών» επισήμαναν χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Alpha.

Σε άλλες αναρτήσεις της, στην ίδια ομάδα, η 33χρονη μητέρα, μετά τον θάνατο της Μαλένας τον Απρίλιο του 2019, εξέφραζε την ανάγκη να πάρει συμβουλές από άλλες γυναίκες για το που θα μπορούσε να πιει ποτό, ή που θα έχει καλές ταβέρνες στην Καστοριά, στο τριήμερο που θα πήγαινε με τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στους δύο μήνες από τον χαμό της κόρης της, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζητούσε πληροφορίες για γνωστά κέντρα εστίασης στην Καστοριά, όπου θα έπαιζε ποδόσφαιρο ο σύζυγός της.

Σε άλλες αναρτήσεις στην ομάδα των μαμάδων, στην οποία αναρτούσε στοιχεία από τη ζωή της, έψαχνε πληροφορίες για το επίδομα γέννησης. Όπως αποκαλύπτεται, ακόμη, λίγο καιρό μετά τον θάνατο της Ίριδας, η 33χρονη αναζητούσε ταινίες για μυστηριώδεις υποθέσεις παιδιών.

Σύμφωνα με το Mega, οι γιατροί ανέφεραν ότι τους είχε προβληματίσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι τα κορίτσια παρουσίαζαν προβλήματα υγείας όταν βρίσκονταν στο μονόκλινο δωμάτιο, χωρίς την επίβλεψη γιατρών, ενώ όταν βρίσκονταν στην ΜΕΘ δεν παρουσίαζαν επεισόδια που να προκαλούν ανησυχία.

Όλα αυτά είχαν δημιουργήσει σαφείς υπόνοιες στους γιατρούς και είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο να τοποθετήσουν κάμερες στους χώρους που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα, αν και τελικά δεν υλοποιήθηκε αυτό το σχέδιο.

Επιπλέον, η μητέρα σε συνέντευξη που έδωσε είχε ισχυριστεί ότι τα παιδιά έμειναν σε μονόκλινο, γιατί έτσι είχαν προτείνει οι γιατροί. Ωστόσο, όσα δηλώνει η μητέρα έρχονται σε αντίθεση με όσα ισχυρίζονται οι γιατροί, οι οποίοι αποκάλυψαν πως η διαμονή των παιδιών σε μονόκλινο ήταν επίκληση της μητέρας των κοριτσιών, η οποία τους ανέφερε ότι ήταν έγκυος λίγων εβδομάδων και ζαλιζόταν.

Σε σχέση με την εξέλιξη των ερευνών υπάρχει μία δυσπραγία μεταξύ αστυνομικών και δικαστικών υπηρεσιών στην Πάτρα, και λόγω γραφειοκρατικών κολλημάτων φαίνεται πως θα υπάρχει καθυστέρηση.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: