Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η Μαλένα δεν πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια, λέει ο ιατροδικαστής Λέων

Επικαλούμενος τον επικεφαλής πραγματογνώμονα που έχει αναλάβει την υπόθεση, ο κ. Λέων είπε ότι, για την περίπτωση της μόλις 3,5 ετών Μαλένας, που πέθανε πρώτη από τις τρεις μικρές αδερφές, δεν προκύπτει ως αιτία θανάτου η ηπατική ανεπάρκεια

Με νέο… χτύπημα για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα επανήλθε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή Live News του τηλεοπτικού σταθμού MEGA.

Καθώς φαίνεται, το «κλειδί» στην εξεύρεση της αιτίας πίσω από τους μυστηριώδεις θανάτους των τριών μικρών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη μέσα σε μόλις τρία χρόνια, είναι η απάντηση στο πώς πέθανε η μικρή Μαλένα στα 3,5 της χρόνια.

Η Μαλένα ήταν το δεύτερο παιδί της οικογένειας, που «έφυγε» πρώτη από τη ζωή, με την αιτία θανάτου να αποδλίδεται σε ηπατική ανεπάρκεια.

Όπως όμως εξήγησε ο κ. Λέων, επικαλούμενος τον επικεφαλής πραγματογνώμονα που έχει αναλάβει την υπόθεση, τον καθηγητή κ. Αγαπητό, στο πρώτο περιστατικό, ήτοι στον θάνατο της Μαλένας, δεν προκύπτει ως αιτία θανάτου η ηπατική ανεπάρκεια.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: