Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου μιλά για γενετικό πρόβλημα

«Δεν κατηγορούμε γιατρούς και δεν κάνουμε λόγο για ιατρικό λάθος» λέει η αδερφή της μητέρας των τριών κοριτσιών – Ήταν αυτή που βρήκε νεκρή την μόλις 7 μηνών Ίριδα στην κούνια της

Παρέμβαση για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα έκανε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου Δήμητρα, κι ενώ οι έρευνες των αρχών κορυφώνονται για να καταδείξουν τις αιτίες λόγω των οποίων κατέληξαν τα τρία κορίτσια.

«Εμείς πιστεύουμε πως ο θάνατος των παιδιών προήλθε από γενετικό πρόβλημα. Δεν κατηγορούμε γιατρούς και δεν κάνουμε λόγο για ιατρικό λάθος» δήλωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στο flamis.gr, εκφράζοντας προφανώς τη θέση της οικογένειας.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου θεωρείται από τα πρόσωπα – κλειδιά στην υπόθεση, καθώς ήταν αυτή που σύμφωνα με όσα κατέθεσε, εντόπισε νεκρή τη μικρή Ίριδα την άνοιξη του 2021. Οι αστυνομικοί έχουν μάλιστα θέσει στο μικροσκόπιο την κατάθεσή της, προσπαθώντας να αντλήσουν πληροφορίες τόσο για τη σχέση του ζευγαριού, όσο και για την υγεία της αδερφής της.

Πάντως, η ίδια άφησε αιχμές σε ανάρτησή της στο Facebook με αφορμή τον ένα χρόνο από την ημέρα που πέθανε το τρίτο και μικρότερο κοριτσάκι της οικογένειας Δασκαλάκη, η μόλις επτά μηνών Ίριδα.

«Ένας χρόνος κοπέλα μου όμορφη που μας άφησες κι εσύ.

Τον τελευταίο καιρό ακούμε ότι σε σκοτώσαμε, ότι δεν σε αγαπούσαμε ότι, ότι, ότι.

Τουλάχιστον καρδιά μου εσύ μίλα από εκεί που είσαι και πες ποιοι ήταν αυτοί που σε φρόντιζαν και σε λάτρευαν στο σύντομο ταξίδι της ζωής σου.

Η νονόκα σου ξέρει ότι εσύ και οι άλλες δυο μεγάλες μου αγάπες θα δείξετε τι σας πήρε από κοντά μας.

Κοριτσάρες μου μιλήστε, εσείς ξέρετε.

Και ξέρω ότι μας αγαπάτε και μας προστατεύετε από εκεί ψηλά» έγραφε η ανάρτησή της.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: