Θάνατος τριών παιδιών: Η μητέρα και η αδερφή της Πισπιρίγκου μηνύουν τον διευθυντή ΜΕΘ του Νοσοκομείου Πατρών

Μήνυση σε βάρος του υπεύθυνου της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέα Ηλιάδη, κατάθεσαν η μητέρα και η αδελφή της  Ρούλας Πισπιρίγκου, που είναι προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της ενώ της ασκήθηκαν πονικές διώξεις και τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιώ της.

Υπεθυμίζεται ότι ο κ. Ηλιάδης είναι ο γιατρός που φρόντιζε τη Τζωρτζίνα κατά τη διάρκεια της νοσηλειας της στο νοσοκομείο.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Πάτρας ο δικηγόρος της 33χρονης Όθωνας Παπαδόπουλος, η μητέρα και η αδελφή της κατηγορούμενης μετέβησαν στο Δικαστικό Μέγαρο σήμερα το πρωί, προσκομίζοντας το σχετικό έγγραφο που συνέταξε ο ίδιος για λογαριασμό τους.

Αφορμή για την υποβολή της μήνυσης υπήρξαν οι πρόσφατες δηλώσεις του κ. Ηλιάδη σε διαδικτυακή εκπομπή, οι οποίες παρέπεμπαν στην επίδειξη όψιμου ενδιαφέροντος εκ μέρους της οικογένειας κατά την περίοδο της νοσηλείας της 9χρονης στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Ο κ. Παπαδόπουλος πρόσθεσε ότι έχει λάβει εντολή από την 33χρονη να καταθέσει μήνυση και εκ μέρους της σε βάρος του κ. Ηλιάδη για δηλώσεις που έκανε στην ίδια διαδικτυακή εκπομπή.

Πηγή: ΕΡΤ

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: