Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Πιθανή η ίδια μεθοδολογία με κάποιες παραλλαγές και στα άλλα δυο παιδιά

Το κοινό εύρημα στο ήπαρ της Μαλένας και της Τζωρτζίνας, το οποίο συνδέεται με βλάβες στο συκώτι, επιβεβαίωσε ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης — Θα φάει το κεφάλι του ο Δασκαλάκης αν κάνει τεστ DNA, τονίζει η Πισπιρίγκου  — Η φαρμακευτική κεταμίνη υπάρχει και στα κτηνιατρεία, λέει ο Κατερινόπουλος

Για τις βλάβες που εντοπίστηκαν στο ήπαρ της Μαλένας και της Ίριδας, αλλά και το ενδεχόμενο να ακολουθήθηκε παρόμοιος τρόπος δράσης «εάν κι εφόσον μιλάμε για εγκληματική ενέργεια», μίλησε ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης.

Ο κ. Τσαντίρης επιβεβαίωσε αρχικά το κοινό εύρημα στο ήπαρ της Μαλένας και της Τζωρτζίνας, το οποίο συνδέεται με βλάβες στο συκώτι, διαφορετικές σε έκταση στο κάθε παιδί.

Παράλληλα, ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε και τις φυσιολογικές τιμές στην ηπατική εξέταση της Μαλένας, μία ημέρα πριν τον θάνατό της. «Υπάρχουν αίτια που θα μπορούσαν να προκαλέσουν οξεία ηπατική βλάβη» πρόσθεσε.

Ο κ. Τσαντίρης ανέφερε πως έχει διασωθεί έως και σήμερα βιολογικό υλικό της Μαλένας, το οποίο επανεξετάζεται από τους ειδικούς. «Είναι πολύ πιθανό να έχει χρησιμοποιηθεί η ίδια μεθοδολογία με κάποιες παραλλαγές» τόνισε ο ιατροδικαστής.

Πισπιρίγκου: Θα φάει το κεφάλι του ο Μάνος αν κάνει τεστ DNA

Στο μεταξύ, νέες δηλώσεις έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου για την κεταμίνη και το τεστ DNA που επιθυμεί να κάνει ο Μάνος Δασκαλάκης. Η γυναίκα που κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας, και είναι προφυλακισμένη εδώ και έναν μήνα δηλώνει, μέσω Star, εκνευρισμένη με πολλές ειδήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjrr78usyfi1)

Συγκεκριμένα, η 33χρονη αυτή τη φορά θέλησε να πει ότι δεν ήξερε πως ο σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης είχε απευθυνθεί σε γενετιστή προκειμένου να κάνει τεστ DNA. Η ίδια δήλωσε πως ο Μάνος ξέρει πως τα παιδιά είναι δικά του, ενώ πρόσθεσε πως αν πάει να κάνει το τεστ, «θα το φάει το κεφάλι του».

Επιπλέον, δηλώνει ικανοποιημένη με την εξέλιξη ότι η κεταμίνη που χορηγήθηκε στο παιδί της είναι φαρμακευτική, και όχι το είδος που μπορεί να βρει κανείς στη μαύρη αγορά.

Κατερινόπουλος: «Η φαρμακευτική κεταμίνη υπάρχει και στα κτηνιατρεία»

Την ίδια στιγμή, ο έμπειρος Ταξίαρχος εν Αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος πέταξε άλλη μία «βόμβα» σχετικά με την κεταμίνη.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjrr7l81a329)

«Χθες μιλούσα με έναν ειδικό στα φάρμακα και μου έλεγε ότι αυτή η φαρμακευτική κεταμίνη είναι η ίδια που έχουν στα νοσοκομεία αλλά και στα κτηνιατρεία. Οι κτηνίατροι τη χρησιμοποιούν στα χειρουργεία που κάνουν στα ζωάκια. Είναι η ίδια ακριβώς.

Μάλιστα, το σκυλάκι της οικογένειας Δασκαλάκη φέρεται να είχε κάνει χειρουργείο και ενδέχεται να του είχε χορηγηθεί μία τέτοια ουσία.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: