Θάνατος 84χρονης λουόμενης στη Μαγνησία και 68χρονου σε ξαπλώστρα στην Ερέτρια

Ενημερώθηκε χθες το απόγευμα η Λιμενική Αρχή Ερέτριας για την ύπαρξη ανδρός σε ξαπλώστρα, εντός χερσαίας ζώνης λιμένα Ερέτριας, μη έχοντας τις αισθήσεις του.

Ο 68χρονος ημεδαπός, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ερέτριας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Νωρίτερα, το μεσημέρι χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε 84χρονη ημεδαπή από την ελεύθερη παραλία ¨Πάρδαλο¨ στο νησί Παλαιό Τρικέρι Δ.Ν.Πηλίου Μαγνησίας.

Στη περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ το οποίο παρέλαβε την ανωτέρω και τη μετέφερε στον λιμένα Αγίας Κυριακής Τρικέρων. Στο σημείο είχε μεταβεί Ιατρός του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής, όπου και διαπίστωσε το θάνατός της.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Αγίας Κυριακής του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: