Θανάσης Βισκαδουράκης: Βάφτισε το γιο του με τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου! [Εικόνες]

Με μεγάλη συγκίνηση ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η σύζυγός του Κατερίνα Γιώτη, βάφτισαν την Κυριακή το πρωί τον γιο τους στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη.

Την βάπτιση τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος με τον οποίο ο ηθοποιός έχεις σχέσεις βαθιάς εκτίμησης και φιλίας! Μάλιστα το Ιερώνυμος είναι και το όνομα που έδωσε στο παιδί του ο αγαπημένος ηθοποιός.

Η μητέρα του νεοφώτιστου Κατερίνα, επέλεξε ένα στενό λευκό μίντι φόρεμα για την βάπτιση του γιου της ενώ ο μπαμπάς Θανάσης ένα κοστούμι με παπιγιόν.

Το tlife.gr βρέθηκε σήμερα στη βάπτιση του ηθοποιού και εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες. Ανάμεσα στους καλεσμένους που έφτασαν στην εκκλησία για το μυστήριο, διακρίναμε τον Γιάννη Τσιμιτσέλη με την κόρη του, τον Νίκο Βουρλιώτη με την σύζυγό του Όλγα Καρπαθάκη και την κόρη τους, τον Αποστόλη Τότσικα με την Ρούλα Ρέβη, την ηθοποιό Λουκία Παπαδάκη με τον σύντροφό της Τίμο Τζάννες κ.α

«Είμαι πολύ συγκινημένος, δεν ξέρω πως θα είμαι στην εκκλησία, ελπίζω να κρατηθώ και να μην βάλω τα κλάματα. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα κλάψω στην ζωή μου. Η πρώτη ήταν όταν κράτησα στην αγκαλιά μου τον γιο μου, στις 29 του περασμένου Δεκεμβρίου. Ευτυχώς, θα έχω δίπλα μου την γυναίκα μου, τον αδερφό μου τον Νίκο και την πεθερά μου να με στηρίξουν, γιατί αυτή η εικόνα του “πατέρα” μου να βουτάει στην κολυμπήθρα τον γιο μου είναι πολύ συγκινητική για μένα. Όλος ο κόσμος ξέρει πως ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος Β’ είναι ο “πατέρας” μου, όπως τον αποκαλώ. Έχουμε μία πολύ στενή σχέση, με πάντρεψε και τώρα θα μου βαφτίσει και τον γιο μου, ο οποίος θα φέρει και το όνομά του, Ιερώνυμος” Αυτά είχε δηλώσει ο Θανάσης Βισκαδουράκης για τη βάπτιση του γιου του πριν μερικές μέρες στην εφημερίδα Real Life.

Πηγή: tlife.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: