Θα σε κάνω Ολυμπιονίκη! Κορίτσια, η γκρίνια έχει αποτέλεσμα!

Τη Δευτέρα (2/8) ο Μίλτος Τεντόγλου πήρε το χρυσό μετάλλιο για την επίδοσή του στο άλμα εις μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Τότε, λοιπόν, ο Ολυμπιονίκης έσπευσε να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν με τον κόσμο να θυμάται μια πρόσφατη δήλωσή του κατά την οποία ευχαρίστησε και την κοπέλα του που… του σπάει τα νεύρα – όπως είπε – και πηγαίνει στους αγώνες τσιτωμένος.

Αγόρια, η γκρίνια έχει θεαματικά αποτελέσματα

Είδατε, αγόρια, τι πέτυχε ο 23χρονος Μίλτος; Τον τσίτωσε και τον νευρίασε το κορίτσι του με αποτέλεσμα να… πάει φορτωμένος στους αγώνες, να ξεσπάσει, να τα δώσει όλα και να γραφτεί στην ιστορία.

Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα εδώ πέρα; Αγόρια, τσαντιστείτε όσο θέλετε όταν γκρινιάζουμε ή όταν κάνουμε μούτρα, γιατί μόνο καλό θα σας κάνει. Όλη αυτή η συνθήκη σάς δίνει το κίνητρο και την ενέργεια να πετύχετε πράγματα που ποτέ δεν είχατε φανταστεί. Ε, και μην τα βάζετε τόσο πολύ μαζί μας! Κορίτσια είμαστε, θα γκρινιάξουμε και λίγο.

Tips για να σταματήσει η γκρίνια

Εντάξει, ας λέμε και του στραβού το δίκιο! Σε κάθε σχέση υπάρχει γκρίνια και είναι και λογικό. Κάτι θα συμβεί, κάτι θα την πυροδοτήσει. Το θέμα είναι να μην… παραγίνει το πράγμα, είτε από τη μία, είτε από την άλλη πλευρά.

Αλλά και πάλι, με λίγη προσπάθεια μπορεί να σωθεί το πράγμα. Τι να κάνεις, λοιπόν, για να περιορίσεις την γκρίνια στη σχέση σου; Σου έχουμε ΤΑ tips!

 #1 Μην το τραβάτε… Πείτε μεταξύ σας τι είναι αυτό που σας ενοχλεί για να ηρεμήσει η κατάσταση.

#2 Αν εκνευριστείς, προσπάθησε να διαχειριστείς την κατάσταση. Μην ξεσπάσεις!

#3 Μη βρίζετε! Δεν θα οδηγήσει κάπου.

#4 Μην κάνετε κριτική ο ένας στον άλλον!

#5 Χωριστείτε! Καλύτερα να μη μείνετε μαζί εκείνη τη στιγμή για να σταματήσει η γκρίνια.

Cover photo: pexels.com

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: