Θα μείνεις σπίτι την Πρωτοχρονιά; Τι να βάλεις για να σου φτιάξει η διάθεση!

Με την μετάλλαξη Όμικρον να επελαύνει στη χώρα, ίσως το «staying in» δεν είναι και τόσο κακή ιδέα. Αρκεί να γίνει με στυλάτο τρόπο.

Τα 21.000 κρούσματα που ανακοινώθηκαν χθες είναι αρκετά για να μας κάνουν να επανεξετάσουμε τις προτάσεις μας για διασκέδαση εκτός σπιτιού την Πρωτοχρονιά. Την πιο λαμπερή ημέρα του χρόνου ίσως δεν είναι καλή ιδέα φέτος να την περάσουμε σε κάποιο πάρτι ή έξω μέσα σε πολυκοσμία. Μπορούμε να υποδεχθούμε το 2022 σε πιο κλειστό, οικογενειακό και φιλικό, κύκλο αλλά πάντα με στυλ και υψηλή αισθητική.

Staying in #ootd

Αυτό πρακτικά μεταφράζεται σε «ίσως δεν χρειάζεται να φορέσω παγιέτες αλλά κάτι πιο cozy, άνετο και κομψό». Και για αυτήν ακριβώς την «μετάφραση» είμαστε εμείς εδώ, για να σου παρουσιάσουμε στον παρακάτω Οδηγό Αγοράς δέκα fashionable κομμάτια ιδανικά για staying in καταστάσεις και τέλεια για την πρώτη ημέρα (ή νύχτα) του χρόνου. Ρούχα που μπορείς να φορέσεις σε ένα μικρό, Covid 19 free Ρεβεγιόν και να καλωσορίσεις τη νέα χρονιά με άνεση και φινέτσα.
Θα μείνεις σπίτι την Πρωτοχρονιά; Τι να βάλεις για να σου φτιάξει η διάθεση!

10 ζευγάρια κλασικά μαύρα pumps που θα φοράς από το πρωί ως το βράδυ

Φαρδιά πουκάμισα, εντυπωσιακά tops, mannish πουκαμίσες, παντελόνες που κολακεύουν κάθε σωματότυπο και φυσικά ολόσωμες φόρμες για να κάνεις fashion statement ακόμα και από το σαλόνι σου, μπαίνουν στην shopping list του 2022 και καλό είναι να τα αποκτήσεις τώρα, στην εκπνοή του χρόνου από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου. Το online shopping είναι η ένοχη απόλαυση που επιτρέπαμε στον εαυτό μας σε όλη τη διάρκεια της καραντίνας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και τώρα! Γιατί η «νέα κανονικότητα» μπορεί να μας κρατάει περισσότερο μέσα αλλά δεν θα μας κάνει λιγότερο στυλάτες και αυτό είναι υπόσχεση!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτα Χριστούγεννα με την οικογένεια του συντρόφου σου; 10 items για να τους εντυπωσιάσεις

Αυτές είναι οι κορυφαίες καμπάνιες μόδας για το 2021

I. Kourbela: Γεωμετρικές γραμμές, όγκος & κομψά φορέματα σε μία συλλογή γεμάτη statement κομμάτια

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: