Θα φορέσουμε shorts σε λίγο, ας δούμε πώς θα φαίνονται πιο μακριά και λεπτά τα πόδια μας

Θα φορέσουμε shorts σε λίγο, ας δούμε πώς θα φαίνονται πιο μακριά και λεπτά τα πόδια μας

Kάποια πράγματα στην ανατομία του σώματός μας είναι προκαθορισμένα από τη φύση, κάποια άλλα τα βελτιώνουμε ή τα διαφοροποιούμε εμείς με άσκηση και σωστή διατροφή και κάποια άλλα τα «αλλάζουμε» -αν φυσικά έχουμε όρεξη και διάθεση να το κάνουμε και να παίξουμε με τη μόδα και με την εικόνα μας- εφαρμόζοντας τα κατάλληλα στυλιστικά tips. Επειδή, λοιπόν, δεν είμαστε όλες η Emily Ratajkowski και η Adriana Sklenarikova και δεν έχουμε 1,22 εκ. ποδιών υπάρχουν 2-3 έξυπνα tricks που μπορούμε να υιοθετήσουμε στο ντύσιμό μας και να κάνουμε τα πόδια μας να φαίνονται πιο λεπτά και πιο ψηλά από ότι είναι. Και σας παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως.

#1 Τα nude παπούτσια
Και δεν εννοούμε ένα ζευγάρι sneakers στο χρώμα του δέρματος, αλλά ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα που ιδανικά θα αγκαλιάζουν και τον αστράγαλό μας. Αυτόματα το μάτι δεν καταλαβαίνει που σταματάει το πόδι και που αρχίζει το παπούτσι, ψηλώνοντας τα άκρα μας.
#2 Οι midi φούστες σε ίσια γραμμή
Αν τις συνδυάσεις με ένα ζευγάρι mules ή kitten heels, θα δεις ότι μένει ακάλυπτο ένα μόνο μικρό μέρος της γάμπας σου το οποίο λειτουργεί «παραπλανητικά» και δεν είναι εύκολο στους άλλους να καταλάβουν το μήκος του ποδιού που «κρύβεται» πίσω από το ρούχο, δείχνοντας πιο ψηλά και μακριά τα άκρα σου.
#3 Τα ψηλόμεσα ρούχα
Eίτε είναι shorts, είτε φούστες ανεβάζουν το όριο της μέσης, δείχνεις κατευθείαν πιο μακριά τα άκρα και πιο μικρό τον κορμό σου. Έξυπνο, εύκολο και απλό.
 Έχεις «ξεχάσει» να περπατάς πάνω σε τακούνια; 4 tips που θα κάνουν πιο εύκολη την «επιστροφή» σου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: