Τετραπλάσια ανάλυση και λεπτομέρεια από τις νέες οθόνες της Philips 4K

Τετραπλάσια ανάλυση και λεπτομέρεια από τις νέες οθόνες της Philips 4K

 Αθήνα, 10 Ιουνίου 2014: Η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brandlicensepartnerτων οθονών Philips, ανακοινώνει μία νέα εξαιρετικά αποδοτική οθόνη: την ολοκαίνουρια Philips 4KUltraClearUHD.


Με τέσσερις φορές υψηλότερη ανάλυση από το FullHDκαι τέσσερις φορές μεγαλύτερη καθαρότητα, η οθόνη Philips 288P6LJEBπροσφέρει στους χρήστες ασυναγώνιστη λεπτομέρεια, χρώμα και την πιο ευκρινή και λαμπερή εικόνα που έχετε δει ποτέ.

4KUHD: τετραπλή ανάλυση για καθαρή και λαμπερή εικόνα
Σε συνέχεια μιας σειράς καινοτόμων προϊόντων με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας εικόνας και ανάλυσης, η Philipsπαρουσιάζει τη νέα οθόνη 4KUltraClearUHDπου ανεβάζει την ποιότητα εικόνας στο 4K επίπεδο. Με ανάλυση 3840 x 2160 pixels, η οθόνη τεχνολογίας UltraHD (UHD) χωράει τέσσερις φορές περισσότερα pixelsστην ίδια περιοχή από την ήδηεντυπωσιακή ποιότητα εικόνας του FullHD

Ως αποτέλεσμα, η οθόνη 28 ιντσών διαθέτει περισσότερο χώρο και στοιχεία όπως τα παράθυρα γίνονται πιο συμπαγή στην οθόνη. Παράλληλα με τον υψηλότερο αριθμό pixels, προστίθεται μεγαλύτερη λεπτομέρεια στο κείμενο και τις εικόνες, προσφέροντας περισσότερη λάμψη, καθαρότητα και πιο ζωντανές εικόνες.
Σημαντική διαφορά κάνει το UHDτόσο σε εφαρμογές ψυχαγωγίας όσο και παραγωγικότητας καθώς η οθόνη 288P6LJEB της Philips εισάγει την εμπειρία UHDσε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους. 

Στον τομέα της διασκέδασης, οι θεατές μπορούν να δουν ταινίες με streaming, να παίξουν παιχνίδια ή να περιηγηθούν και να επεξεργαστούν φωτογραφίες με ακόμα περισσότερη λεπτομέρεια ενώ αναμένεται περισσότερο 4Κ τηλεοπτικό περιεχόμενο στο άμεσο μέλλον. Στις επαγγελματικές εφαρμογές, όλες οι εργασίες μπορούν να κλιμακωθούν σε UHDπου παρέχει περισσότερο χώρο και λεπτομέρεια στην οθόνη. 

Τα λογιστικά φύλλα, για παράδειγμα, μεγαλώνουν δίνοντας χώρο για απαιτητικές εφαρμογές. Ωφελημένοι από την ασυμβίβαστη καθαρότητα εικόνας είναι και οι χρήστες εξειδικευμένων εφαρμογών, όπως επιστημονικής απεικόνισης όπου η παραμικρή λεπτομέρεια είναι καθοριστική.
Ultra-διαδραστικήεμπειρία ψυχαγωγίας
Hοθόνη 4KUltraClearUHDτης Philipsπροσφέρει μια σειρά σπουδαίων χαρακτηριστικών υψηλής απόδοσης σε όλους τους τομείς, σχεδιασμένα να ενισχύσουν και να συμπληρώσουν την ανάλυση UHD. Με χρόνο απόκρισης μόλις 1ms, η οθόνη UltraHDτης Philipsείναι μια από τις γρηγορότερες 4K της αγοράς.

 Επιπλέον, υποστηρίζει πάνω από 1 εκατομμύριο χρώματα, χαρακτηριστικό που επιτρέπει την αναπαραγωγή των χρωμάτων με απόλυτη ακρίβεια και καθιστά την οθόνη ιδανική για επαγγελματικές εφαρμογές, όπως δημιουργικό σχεδιασμό και CAD, αλλά και για συναρπαστική εμπειρία gaming

Σε συνδυασμό με το SmartResponse, μια αποκλειστική τεχνολογία της Philipsπου ρυθμίζει αυτόματα το χρόνο απόκρισης ανάλογα με την εφαρμογή, η οθόνη προσφέρει στους gamers και τους θεατές ταινιών πεντακάθαρη, φωτεινή εικόνα χωρίς τρεμόπαιγμα, χρονική υστέρηση (time-lag) και φαινόμενα ghosting.
Ultra-ευέλικτη συνδεσιμότητα
Ερχόμενοι σε επαφή με την εξαιρετική εμπειρία θέασης που προσφέρει, οι χρήστες θα θέλουν να παρακολουθούν κάθε περιεχόμενο με την ποιότητα και την καθαρότητα της οθόνης PhilipsUltraHD. Η οθόνη υποστηρίζει τη λειτουργία MultiView, που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν το περιεχόμενο δύο πηγών ταυτόχρονα, συνδέοντας, για παράδειγμα, ένα notebookμε φύλλα εργασίας, ενώ συγχρόνως ενημερώνονται για αθλητικά αποτελέσματα στην τηλεόραση. 

Η ψηφιακή σύνδεση DisplayPort 1.2 PC-to-Displayυποστηρίζει ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων μέχρι 10.8 Gbps, για την ταχύτερη απεικόνιση και ανανέωση εφαρμογών officeκαι ταινιών. Η σύνδεση HDMIυποστηρίζει MHL, χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν φορητές συσκευές όπως smartphonesκαι να απολαύσουν το περιεχόμενό τους σε μεγάλη οθόνη με ποιότητα HD.

 Επιπλέον με το SuperSpeedUSB 3.0 οι θεατές απολαμβάνουν εξαιρετικά γρήγορη μεταφορά δεδομένων, περίπου 10 φορές ταχύτερη από το πρότυπο USB 2.0.
Ultra-άνετη και εργονομική
Για τη μείωση της κούρασης στο γραφείο, η νέα οθόνη διαθέτει βάση SmartErgoBase που χαμηλώνει σχεδόν μέχρι το επίπεδο του γραφείου για πιο άνετη γωνία θέασης. Ακόμα προσφέρει ιδανική εμπειρία θέασης σε όσους χρήστες φορούν διπλοεστιακούς, τριπλοεστιακούς ή πολυεστιακούς φακούς για εργασία σε υπολογιστή. Τέλος, η βάση διατηρεί τα καλώδια τακτοποιημένα περιορίζοντας την ακαταστασία στο χώρο εργασίας ή στο σαλόνι.
Η νέα οθόνη Philips 288P6LJEB 4KUltraClearUHDθα είναι διαθέσιμη στα περισσότερα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών το καλοκαίρι του 2014 με ενδεικτική τιμή λιανικής €599.
Τεχνικές Προδιαγραφές – Οθόνη Philips 288P6 LJEB 4KUltraClearUHD

Τύπος LCD panel, μέγεθος
TFT LCD
Τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού
W-LED
Μέγεθος panel
28 inch / 71.1 cm
Βέλτιστη ανάλυση
3840 x 2160 @ 60 Hz
Γωνία θέασης
170º (H) / 160º (V), @ C/R > 10
Φωτεινότητα
300 cd/μ²
Χρώματα οθόνης
Υποστήριξη 1.07 δισεκ. χρωμάτων
PIP / PbP
Ναι
Συνδεσιμότητα
·         USB: USB 2.0 x 2, USB 3.0 x 2 + ταχύτερη φόρτιση
·         Είσοδοι σήματος: VGA (αναλογική), DVIDualLink (ψηφιακή, HDCP), DisplayPort 2.1, MHL-HDMI (ψηφιακή, HDCP)
·         ΕίσοδοιSync: Separate Sync, Sync on Green
·         Ήχος (In/Out): PC audio-in, έξοδοςακουστικών
Βάση
Κλίση: -0.20
Περιστροφή: -/+65
Ρύθμιση ύψους: 150 χιλιοστά
Pivot: 90°

Τετραπλάσια ανάλυση και λεπτομέρεια από τις νέες οθόνες της Philips 4K

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: