Τέταρτη καταγγελία σeξουαλικής κακοποίησης κατά Κρις Νοθ, «έσφιξε το στήθος μου, η εμπειρία ήταν τραυματική»

Η 54χρονη είπε ότι γνώρισε τον Νοθ όταν σύχναζε σε ένα εστιατόριο, στις αρχές της δεκαετίας του 2000 -Πώς περιγράφει το εφιαλτικό βράδυ που έζησε  μαζί του 

Oι περιπέτειες με οσμή σκανδάλου συνεχίζονται για τον ηθοποιό Κρις Νοθ. Μια ακόμα γυναίκα κατηγορεί τον ηθοποιό του «Sex and the City» για σeξουαλική κακοποίηση.

«Άρχισε να με φιλάει και με τράβηξε με το ζόρι πάνω του»: Η 54χρονη Λίζα Τζεντίλ ισχυρίζεται ότι κακοποιήθηκε σeξουαλικά από τον ηθοποιό το 2002, όταν εργαζόταν ως τραγουδίστρια, σύμφωνα με τη Daily Mail. 

Η 54χρονη είπε ότι γνώρισε τον Νοθ όταν σύχναζε σε ένα εστιατόριο, στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Ένα βράδυ, όπως είπε σε δήλωσή της, ο Νοθ ανέβηκε στο διαμέρισμά της γιατί είπε ότι ήθελε να δει πού μένει…

Όπως περιέγραψε η γυναίκα, έπειτα έσφιξε το στήθος της, «προτού βάλει τα χέρια του κάτω από το πουκάμισό του. Συνέχισα να σπρώχνω τα χέρια του ενώ άνοιγε το πουκάμισό μου», υποστηρίζοντας ότι στη συνέχεια τράβηξε το χέρι της προς τα γεννητικά του όργανα».

Στη συνέχεια, η Λίζα Τζεντίλ είπε ότι κατάφερε τελικά να τον απωθήσει, υποστηρίζοντας πως ο Νοθ νευρίασε και άρχισε να τη βρίζει.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η 54χρονη, την επόμενη μέρα ο Κρις Νοθ τηλεφώνησε και την προειδοποίησε ότι αν έλεγε σε άλλο άτομο για αυτό που συνέβη, θα μπει στη «μαύρη λίστα» του κλάδου της.

Από την πλευρά της, σύμφωνα με τη Daily Mail, η δικηγόρος της, Γκλόρια Άλφρεντ ισχυρίζεται ότι η εμπειρία ήταν «τραυματική» για την Τζεντίλ, υπογραμμίζοντας πως «είχε πολύ σοβαρό συναισθηματικό αντίκτυπο πάνω της».

Η Τζεντίλ είπε επίσης, ότι φοβόταν να εμφανιστεί τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά ένιωσε τη δύναμη που χρειαζόταν όταν κι άλλες γυναίκες στράφηκαν κατά του Κρις Νοθ, υποστηρίζοντας ότι τους επιτέθηκε σeξουαλικά.

Πάντως, όπως σημειώνεται στη Daily Mail, δεν μπορεί να ασκήσει μήνυση κατά του ηθοποιού, καθώς έχει παραγραφεί. Επίσης, η δικηγόρος της Λίζα Τζεντίλ είπε ότι επικοινώνησαν μαζί της μερικές από τις άλλες γυναίκες που έχουν κατηγορήσει τον ηθοποιό του «Sex and the City» για σeξουαλική επίθεση.

Σύμφωνα με την τελευταία καταγγελία από την 30χρονη κοπέλα, εργαζόμενη σε εταιρεία τεχνολογίας που φέρει το ψευδώνυμο «Άβα», καθώς δεν επιθυμεί να αποκαλύψει τα πραγματικά της στοιχεία, ο Κρις Νοθ την στρίμωξε στο γραφείο ενός εστιατορίου, το οποίο βρισκόταν στο κέντρο του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη, το 2010. Το φερόμενο θύμα χαρακτηρίζει τον ηθοποιό «ατημέλητο», «σκληρό» και «δυνατό». Μάλιστα το θύμα ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός την έκανε να αιμορραγήσει και την άφησε να χρειάζεται νοσηλεία. Δούλευε ως σερβιτόρα τότε ενός εστιατορίου στο Midtown το 2010 και ήταν 18 ετών.

Την περασμένη εβδομάδα, ο 67χρονος Αμερικανός σταρ κατηγορήθηκε για βιασμό από δύο γυναίκες, οι οποίες και οι δύο μοιράστηκαν λεπτομέρειες για τις υποτιθέμενες επιθέσεις τους, με τη μία να υποστηρίζει ότι όταν ήταν 22 ετών ο 49χρόνος τότε Νοθ της επιτέθηκε και την άφησε να χρειάζεται ράμματα.

Οι δύο γυναίκες ισχυρίζονται επίσης ότι οι επιθέσεις έγιναν σε ένα από τα σπίτια του Νοθ -η πρώτη στο διαμέρισμά του στο Λος Άντζελες και η δεύτερη στο ακίνητό του στη Νέα Υόρκη.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: