Τετ α τετ Φίλη – Κοντονή στο καφενείο της Βουλής


Ραντεβού στο καφενείο της Βουλής είχαν δώσει σήμερα δύο πρώην υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να κουβεντιάσουν για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και βεβαίως για τις εσωκομματικές εξελίξεις.

Ο λόγος για τον Νίκο Φίλη και τον Σταύρο Κοντονή που κάθισαν μάλιστα σε ένα από τα μπροστινά τραπέζια – άλλωστε δεν είχε κόσμο, μια ακόμη παρέα ήταν απλώς πιο πίσω. Ήπιαν με την ησυχία τον καφέ τους για περίπου μια ώρα και ακολούθως αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος.

Ο πρώην υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Φίλης (που… τίμησε και τους κουραμπιέδες του καφενείου) ήταν ντυμένος casual με πουλόβερ, μπουφάν και ένα κασκόλ γύρω από το λαιμό σε αντίθεση με τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που ήταν κουστουμαρισμένος, όπως το συνηθίζει άλλωστε.

Σημειωτέον ότι μερικές δεκάδες μέτρα πιο πέρα, στο εντευκτήριο του Κοινοβουλίου, ο Γιαννιώτης πρόεδρος του Σώματος Κώστας Τασούλας άκουγε παραδοσιακά ηπειρώτικα τραγούδια και κάλαντα από φορείς της πατρίδας του.

Πολιτική

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: