Τέσσερις θάνατοι ηλικιωμένων σε μία ημέρα σε παραλίες της Ελλάδας

Τέσσερις ηλικιωμένοι έχασαν τη ζωή τους σήμερα, Παρασκευή, ενώ κολυμπούσαν σε τέσσερις διαφορετικές  περιοχές της χώρας.

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε τις πρωινές ώρες από τη θαλάσσια περιοχή του Β΄ Αλιπέδου Αλίμου, 89χρονη ημεδαπή.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργεί το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Επίσης τις πρωινές ώρες ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Καλλιθέας Δήμου Κασσάνδρας, 84χρονη ημεδαπή.

Στη γυναίκα αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από λουόμενους ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Τις μεσημβρινές ώρες ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την παραλία Αρτέμιδος Αττικής, γυναίκα ηλικίας περίπου 75-80 ετών, άρτιας και κανονικής σωματικής διάπλασης αναστήματος περίπου 1,65 με μαύρα μαλλιά.

Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σπάτων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Τέλος, τις μεσημβρινές ώρες η Λιμενική Αρχή Μήθυμνας ενημερώθηκε για περιστατικό απώλειας των αισθήσεων 84χρονου, κατά την έξοδο του από την θάλασσα, στην περιοχή παραλίας Πέτρας Λέσβου.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Καλλονής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Μήθυμνας.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: