Τέσσερις λουόμενοι πνίγηκαν χθες σε Χαλκίδα, Πλαταμώνα, Καλαμάτα και Λεωνίδιο

Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν χθες τέσσερις λουόμενοι από τη θάλασσα σε Χαλκίδα, Πλαταμώνα, Καλαμάτα και Λεωνίδιο.

Συγκεκριμένα χθες το μεσημέρι χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, από τη θαλάσσια περιοχή ”ΠΛΑΖ ΑΣΤΕΡΙΑ” του Δήμου Χαλκιδέων βόρειου Ευβοϊκού κόλπου, 81χρονη ημεδαπή, η οποία διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Νεκρός ανασύρθηκε και ένας 64χρονος αλλοδαπός χθες το μεσημέρι από τη θαλάσσια περιοχή ”ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ” Ν. Πιερίας, όπως επίσης και ένας 85χρονος ημεδαπός από τη θαλάσσια περιοχή ”ΚΑΛΑΜΑΚΙ” Πεταλιδίου του Δήμου Μεσσήνης.

Επίσης χθες το απόγευμα χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από την παραλία ”ΣΑΜΠΑΤΙΚΗ” του Δήμου Νότιας Κυνουρίας ένας 79χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου Ν. Αρκαδίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι σοροί των τεσσάρων ηλικιωμένων μεταφέρθηκαν στα κατά τόπους κέντρα Υγείας και νοσοκομεία και παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας — νεκροτομής, ενώ προανάκριση διενεργούν τα κατά τόπους Λιμεναρχεία.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: