Τέσσερα πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν αποθηκεύσεις τα καλοκαιρινά σου ρούχα

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που παίρνουμε αποφάσεις, που βάζουμε στόχους και προσπαθούμε να τους υλοποιήσουμε. Από το να ξεκινήσουμε γυμναστήριο, να κόψουμε τα μαλλιά μας, να μάθουμε νέες συνταγές, ακόμα και να αποσαφηνίσουμε το πώς ακριβώς καθαρίζεται το αβοκάντο, αυτή η εποχή του χρόνου είναι ιδανική για να οριοθετήσουμε και να τακτοποιήσουμε όχι μόνο την καθημερινότητα και τη ζωή μας, αλλά και την γκαρνταρόμπα μας. Έτσι όταν προς τα τέλη του μήνα αποφασίσεις πως ήρθε η στιγμή να αποθηκεύσεις τα καλοκαιρινά σου ρούχα και να κατεβάσεις από το πατάρι τα χειμωνιάτικα, διάβασε παρακάτω τα τέσσερα πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πριν το κάνεις… για να είναι τα ρούχα σου φρέσκα και ολοκαίνουργια και την επόμενη σεζόν.
Τέσσερα πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν αποθηκεύσεις τα καλοκαιρινά σου ρούχα
#1 Να τα πλύνεις πριν τα «μαζέψεις»
Ακόμα και αν πρόκειται για ρούχα που έχεις φορέσει μόνο μία φορά πρέπει να αποθηκεύονται τελείως καθαρά για να διατηρήσουν και την επόμενη σεζόν το σχήμα και τη γραμμή τους.
#2 Να τα έχεις σιδερώσει καλά
Έτσι και θα καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο μέσα στην τσάντα αποθήκευσης και θα διατηρήσουν τη φόρμα τους πιο εύκολα.
#3 Να τα βάλεις μέσα σε πλαστικές τσάντες/σακούλες
Και όχι σε χάρτινες, στις οποίες ο σκόρος έχει πιο εύκολη πρόσβαση. Δεν θες να τα βρεις γεμάτα μικρές μικρές τρυπούλες το επόμενο καλοκαίρι, έτσι;
#4 Nα τα αρωματήσεις
Μπορείς να το κάνεις με εντελώς οικονομικό τρόπο, βάζοντας λεβάντα, κανέλλα και γαρύφαλλο μέσα σε πουγκιά από τούλι. Όταν ανοίξεις μετά από μήνες αυτή τη σακούλα θα μοσχοβολάνε τα ρούχα σου.
 Τα δέκα νέα χρώματα που θα φοράμε όλες τη σεζόν F/W 2019-2020

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: