Τέσσερα πράγματα που οφείλεις να κάνεις όταν δεν απαντάει στα μηνύματά σου

Κακά τα ψέματα: Όλες έχουμε ανέβει το γολγοθά του να είσαι πάνω από το τηλέφωνο και να περιμένεις με αγωνία πότε θα απαντήσει και αν. Είναι αυτές οι μικρές αλλά καθόλου ασήμαντες αγωνίες, που όλες περνάμε στην αρχή μιας σχέσης ή έστω μιας γνωριμίας. Ξέρω, ότι δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από το να μη στέλνει. Ξέρω ότι οι σκέψεις κατακλύζουν το μυαλό σου και σκέφτεσαι σοβαρά να κάνεις καμιά τρέλα. Πριν όμως κάνεις το οτιδήποτε, διάβασε παρακάτω γιατί πάνω απ’ όλα θα πρέπει να δείξεις ψυχραιμία φίλη μου.

Μην πανικοβάλλεσαι και μην υποθέτεις ότι έχασε το ενδιαφέρον του

Το κακό με εμάς τα κορίτσια, είναι ότι πάντα ο νους μας πηγαίνει στο κακό. Βασικά ή στο κακό, ή στο ακριβώς αντίθετο αυτό της αέναης δικαιολογίας, όταν μάλιστα δεν υπάρχει και λόγος.. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε σε θέλει πια, ή ότι το μετάνιωσε. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να είναι απασχολημένος, να είσαι σε ένα σημαντικό ραντεβού, να κοιμάται ή να έμεινε από μπαταρία. Ό, τι κι αν έχει συμβεί, η γρήγορη διεξαγωγή συμπερασμάτων, δεν είναι και το καλύτερο.

Μην πάρεις καμία απολύτως πρωτοβουλία

Ξέρω ότι είσαι σε έξαλλη κατάσταση και ότι κάτι βαθιά μέσα σου σε τρώει για να κάνεις κίνηση ή έστω να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα. Σε παρακαλώ να ΜΗΝ το κάνεις. Οι βεβιασμένες κινήσεις έχουν αποδειχθεί λανθασμένες εδώ και χρόνια. Υπομονή και σύντομα θα μάθεις. Στο κάτω κάτω, αν τα νέα είναι κακά, δεν είναι καλύτερα να αργήσουν; Πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο να ανυπομονεί για να στενοχωρηθεί. Από την άλλη, αν είναι καλά… ε, το καλό πράγμα αργεί να γίνει που λέει και ο σοφός λαός. Εξάλλου, δεν υπάρχει χειρότερος τρόπος να ξεκινήσεις μια σχέση, από το να τον αναγκάσεις να απαντήσει σε αγενή ή απελπισμένα μηνύματα. Υπομονή και όλα θα γίνουν.

Δώσε ένα περιθώριο 48 ωρών

Αν δεν έχεις στείλει, τότε μπορείς να κάνεις την κίνησή σου. Αν έχεις στείλει τότε καλό θα ήταν να επανεξετάσεις το μήνυμά σου. Πάρε και τη γνώμη μιας φίλης που εμπιστεύεσαι γιατί πολλές φορές οι τρίτοι έχουν τη λύση. Αν τελικά το μήνυμά σου δεν έχει κάτι το μεμπτό ή needy-που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι-τότε δεν υπάρχει λόγος να μην ξαναστείλεις.

Στο μεταξύ…

Προσπάθησε απλά να ξεχαστείς. Δεν είναι όλη σου η ζωή αυτός και το μήνυμά του. Συνέχισε τη ζωούλα σου, κάνε αυτά που έκανες και πριν, και αν στείλει έχει καλώς. Αν όχι, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Το τέλος του κόσμου θα έρθει όταν εξωγήινοι επιτεθούν στη Νέα Υόρκη ήταν τα ίσια γίνουν ανάποδα (aka stranger things). Μέχρι τότε, μπορείς ωραιότατα να κάνεις ακόμη μία νέα γνωριμία.

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: