Τεράστιες ζημιές από τη φωτιά στον Υμηττό: Κάηκαν ολοσχερώς οι εγκαταστάσεις του Love Radio 97.5 (εικόνες)

Τεράστιες καταστροφές προκάλεσε η πυρκαγιά που ξέσπασε στους πρόποδες του Υμηττού και έφθασε μέχρι το πάρκο κεραιών, εξαιτίας των δυνατών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή. Μεταξύ άλλων, κατέστρεψε ολοσχερώς και τις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού Love Radio 97.5.

Η είδηση γνωστοποιήθηκε από ανάρτηση που έκανε ο διευθυντής του σταθμού, Δημήτρης Ψεματίκας, στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Στην ανακοίνωσή του επιρρίπτει ευθύνες στο τοπικό Δασαρχείο για την καθαριότητα του χώρου γύρω από τις εγκαταστάσεις και δηλώνει πως θα επανέλθει το συντομότερο δυνατό.

Ο ίδιος έγραψε σχετικά: «Ολική η καταστροφή των εγκαταστάσεων του Love 97.5 στον Υμηττό, μετά τις πρώτες πρωινές φωτογραφίες που είδαμε. Ευτυχώς όλοι οι εργαζόμενοι είναι καλά. Αν και ημέρες ξεκούρασης για τους περισσότερους προσπαθούμε να επαναφέρουμε το σήμα του σταθμού στην Αθήνα το γρηγορότερο δυνατό».

«Στα νότια προάστια μας ακούτε κανονικά ενώ μπορείτε να μας ακούσετε και από το Loveradio.gr και την εφαρμογή μας για κινητά. Σας ευχαριστούμε πολύ για τα μηνύματα σας που λαμβάνουμε από νωρίς το πρωί. Σύντομα κοντά σας!» συμπληρώνει.

Προς το παρόν ο Love 97.5 συνεχίζει να εκπέμπει από τις εγκαταστάσεις του στην Αίγινα που καλύπτουν τα Νότια Προάστια, αλλά και διαδικτυακά.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: