Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η El Mundo σχολιάζει τη συμφιλίωση της ισπανικής βασιλικής οικογένειας στην κηδεία

Μια ευκαιρία για ανακωχή -έστω προσωρινή- σε ουδέτερο έδαφος για την ισπανική βασιλική οικογένεια ήταν με τον τρόπο της η κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Τα μέλη της έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην βασιλομήτορα Σοφία που έχασε τον αδελφό της. Στο πλευρό της, μαζί της στην Ελλάδα, βρέθηκαν ο γιος της, ο βασιλιάς Φελίπε, και η σύζυγός του Λετίθια.

Στην Αθήνα έφτασε από το Αμπού Ντάμπι και ο πρώην βασιλιάς Χουάν Κάρλος, ο οποίος άφησε τον θρόνο για τον γιο του, και με τη Δικαιοσύνη της χώρας του να έρευνα κάποιες ύποπτες δοσοληψίες.



H φωτογραφία που ανέβασε η ισπανική βασιλική οικογένεια στα κοινωνικά δίκτυα περιγράφει με τον τρόπο της την αργή διαδικασία συμφιλίωσης στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας.

Ο Φελίπε και η Λετίθια στο πλευρό της Σοφία, λίγα λεπτά πριν από την ταφή του τέως βασιλιά, όλοι τους εμφανώς συγκινημένοι και στο βάθος μόλις που διακρίνεται υποβασταζόμενος ο Χουάν Κάρλος. «Σε κατάσταση σωματικής αποσύνθεσης, σαν να είναι βγαλμένος από πίνακα ζωγραφικής, μοιάζει να υποφέρει για τις τόσες αμαρτίες του», σχολιάζει η ισπανική εφημερίδα El Mundo.

Το δημοσίευμα μιλά και για μια άλλη συμφιλίωση, αυτή της Λετίθια με τη Σοφία, τις οποίες η κάμερα είχε συλλάβει σε στιγμή έντασης σε εκκλησία το Πάσχα του 2018. Οι δύο γυναίκες, που δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις, είχαν από τότε πολλές κοινές εμφανίσεις. Στο Τατόι η κοινή τους παρουσία μοιάζει να κλείνει και εκείνο το κεφάλαιο.

Η Λετίθια, όμως σχολιάζει η ισπανική εφημερίδα, έβαλε στην άκρη και μια τρίτη διαμάχη, αυτή που είχε με τη Μαρί Σαντάλ, τη σύζυγο του Παύλου Γλίξμπουργκ.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: