Τέλος τα δάκρυα της Άριελ για τον Αλαφούζο! – Eρωτευμένη με επιχειρηματία

Τέλος τα δάκρυα της Άριελ για τον Αλαφούζο!   Eρωτευμένη με επιχειρηματία

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από χαρούμενες ειδήσεις και ερωτευμένους ανθρώπους που ζουν με ισορροπία και ευτυχία. Η Άριελ Κωνσταντινίδη, ένα κορίτσι γεμάτο ταλέντο και με μια γλυκιά κουβέντα πάντα για όλους είναι ερωτευμένη!

Η που αγάπησε με όλη της την ψυχή τον συνάδελφό της Σωκράτη Αλαφούζο και δεν έκρυψε ποτέ πόσο βασανίστηκε με τον χωρισμό τους, γελάει ευτυχισμένη στο πλευρό του νέου της συντρόφου.

Η Άριελ Κωνσταντινίδη, που συζητήθηκε πολύ τον περασμένο χρόνο μετά τον χωρισμό της με τον συνάδελφό της ενώ όλοι περίμεναν ότι το ζευγάρι θα παντρευόταν, δεν είναι μόνη.

Τα δάκρυα ανήκουν στο παρελθόν και ο άντρας που την έκανε να ξεπεράσει την άσχημη περίοδο στη ζωή της είναι επιχειρηματίας και ονομάζεται Παναγιώτης Μαργαρίτης. Συγκεκριμένα ο 38χρονος άντρας είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρίας EISELT, που έχει ως αντικείμενο το εμπόριο σκευασμάτων και συμπληρωμάτων διατροφής.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στις αρχές του 2013 μέσα από κοινούς τους φίλους.

Η Άριελ και ο Παναγιώτης ήρθαν γρήγορα πολύ κοντά και όλοι όσοι τους γνωρίζουν μιλάνε για ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, που ζει μαζί αρμονικά. Αν και δεν κρύβονται αποφεύγουν τις θορυβώδεις δημόσιες εμφανίσεις. Την περασμένη Πέμπτη βρέθηκαν στο Γκάζι, όπου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες και όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον φωτογραφικό φακό χάρισαν ένα όμορφο χαμόγελο.

Δείτε την Άριελ Κωνσταντινίδη στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο, Παναγιώτη Μαργαρίτη

Τέλος τα δάκρυα της Άριελ για τον Αλαφούζο!   Eρωτευμένη με επιχειρηματία

Πηγή: Govastileto

xespao

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: