Τέλος στην αλλεργική ρινίτιδα και τις εποχικές αλλεργίες με το micronAir proTec της Ford

Η Ford προσφέρει τώρα στα οχήματά της ένα αναβαθμισμένο φίλτρο, το οποίο μπορεί να ανακουφίζει σημαντικά όσους πάσχουν από αλλεργική ρινίτιδα και εποχικές αλλεργίες. Η διάθεση του φίλτρου επεκτείνεται σε όλη τη γκάμα μοντέλων Ford και μπορεί να προστατεύσει από μικρόβια όπως η Γρίπη των Χοίρων και οι κορωνοϊοί. Πρόκειται για ένα  νέο φίλτρο αέρα, το  Ford micronAir proTect, προϊόν εξέλιξης της Freudenberg, μιας εταιρείας που ειδικεύεται στα συστήματα του είδους. Είναι πολύ αποτελεσματικό στη συγκράτηση ποικίλων  βλαβερών μικροβίων, αλλεργιογόνων ουσιών, ακόμα και ιών που ενδέχεται να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Το φίλτρο Ford micronAir proTect συγκρατεί σωματίδια με μέγεθος 0,05 microns – μικρότερα δηλαδή του ενός χιλιοστού του πλάτους μιας ανθρώπινης τρίχας. Όταν τοποθετείται στο σύστημα εξαερισμού του αυτοκινήτου, το φίλτρο αυτό μπορεί να αραιώσει την πυκνότητα βλαβερών σωματιδίων που εισέρχονται στην καμπίνα και να αφαιρέσει το ταχύτερο δυνατόν σταγονίδια που περιέχουν μικρόβια, περιορίζοντας έτσι τον κίνδυνο περαιτέρω μόλυνσης και λοίμωξης. Το φίλτρο περιλαμβάνει ένα στοιχείο ενεργού άνθρακα, σχεδιασμένο για να παρέχει πρόσθετη προστασία από βλαβερούς ρύπους όπως σωματίδια και όξινα αέρια, καθώς και ένα πολυστρωματικό μπλοκ από μικροϊνες που συγκρατεί μικρότερα σωματίδια, σκόνη και γύρη.


Ford Offers Air Filter That Could Help Hay Fever and Allergy Sufferers – and Even Reduce the Transmission of Viruses

Επίσης το φίλτρο διαχειρίζεται και άλλες «απειλές» μέσα στο αυτοκίνητο, καθώς αποδεικνύεται  αποτελεσματικό κατά 99% σε ότι αφορά την αδρανοποίηση μικροβίων που έρχονται σε επαφή με το ειδικό ενεργό στρώμα. Όπως ισχυρίζονται οι επιστήμονες  της εταιρίας που ασχολούνται με την υγιεινή  το φίλτρο σε προστατεύει από την  Γρίπη των Χοίρων (H1N1) και τον  HCov-229E. Οι κορωνοϊοί μεταδίδονται με τα σταγονίδια που παράγονται από το φτάρνισμα, το βήχα και την αναπνοή των ασθενών και μπορεί να παραμείνουν ενεργοί σε επιφάνειες για ώρες, ακόμα και ημέρες. Οι καιρικές και θερμοκρασιακές μεταβολές και η υγρασία μπορεί να καταστήσουν αυτά τα σωματίδια αερομεταφερόμενα εκ νέου – και σε αυτή τη φάση μπορούν να παγιδευτούν από το φίλτρο.Η  Freudenberg εκτιμά ότι το φίλτρο αυτό θα είναι εξίσου αποτελεσματικό με ποσοστό 99,9%.

Οι πελάτες της Ford μπορούν να αντικαταστήσουν το φίλτρο αέρα του οχήματός τους και να  παραγγείλουν το αναβαθμισμένο σύστημα που  χρησιμοποιεί άνθρακα και ένα ειδικό ενεργό στρώμα που κατασκευάζεται με μία μυστική συνταγή, συστατικό της οποίας είναι το κιτρικό οξύ των λεμονιών.

Τέλος στην αλλεργική ρινίτιδα και τις εποχικές αλλεργίες με το micronAir proTec της Ford gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: