Τέλος στα μπαγιάτικα τρόφιμα με τη βοήθεια ενός αναπτήρα


Πόσα τρόφιμα έχετε πετάξει; Πόσα φρούτα, λαχανικά και άλλες τροφές σε σακουλάκια σας έχουν μπαγιατέψει και τις πετάτε κατά καιρούς; Βάλτε τέλος στο πέταμα των μπαγιάτικων τροφίμων με αυτό το πανέξυπνο κόλπο.

Αυτό που κάνετε συνήθως από τη στιγμή που θα ανοίξετε τη συσκευασία ενός προϊόντος και θα χρησιμοποιήσετε λίγο από αυτό, είναι να προσπαθήσετε να κλείσετε τη συσκευασία με ό,τι βρίσκετε μπροστά σας. Λαστιχάκια, σακούλες με zipper… και τι δεν έχετε σκεφτεί. Παρόλα αυτά, τα τρόφιμα δεν υπακούνε στην πρόθεσή σας να τα κρατήσετε φρέσκα και μπαγιατεύουν. Με τη βοήθεια ενός αναπτήρα θα μπορέσετε να τα διατηρήσετε φρέσκα σαν να μην ανοίξατε ποτέ τη συεσκευασία τους.

Με τη βοήθεια ενός αναπτήρα μπορείτε να σφραγίσετε τέλεια κάθε σακούλα τροφίμων.

Πάρτε τη σακούλα με το τρόφιμό σας, έναν χάρακα και έναν αναπτήρα. Βάλτε το χάρακα πάνω στη σακούλα έτσι ώστε να την στερεώσετε καλά και να μην σας φεύγει. Βάλτε το χάρακα με τέτοιο τρόπο ώστε να περισσεύει το τελείωμα της σακούλας.

Πάρτε τον αναπτήρα και κάψτε το περίσσευμα της σακούλας. Με αυτόν τον τρόπο θα σφραγίσετε και πάλι τη σακούλα σας και θα είναι σαν να μην ανοίχτηκε ποτέ.

Με αυτόν τον τρόπο τα τρόφιμά σας δεν πρόκειται να μπαγιατέψουν ξανά.

Δείτε όλη τη διαδικασία στο video που ακολουθεί και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας…

Πηγή: spirossoulis.com

Originally posted 2016-04-12 19:05:06.


Πηγή - idiva.gr

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: