Τέλος οι μεγάλες βαλίτσες! 12 items αρκούν για να είσαι στυλάτη το τριήμερο

Τέλος οι μεγάλες βαλίτσες! 12 items αρκούν για να είσαι στυλάτη το τριήμερο

Τι πρέπει να πάρεις μαζί σου στο νησί για να είσαι κομψή από το πρωί ως το βράδυ.

Και κάπως έτσι, χωρίς να το πολυκαταλάβουμε, έφτασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Δεν ξέρω για εσένα, πάντως εγώ περίμενα πώς και πώς αυτή τη μικρή παύση της καθημερινότητας και ανυπομονώ να κάνω τις πρώτες καλοκαιρινές βουτιές. Όπως μπορείς να μαντέψεις ακολουθεί weekend ξεκούρασης-διασκέδασης σε ένα από τα ωραιότερα νησιά και για την ακρίβεια στην αρχόντισσα των Κυκλάδων. 

Φεύγεις ΣΚ στο νησί; Κάνε κλικ για να δεις τι πρέπει να πάρεις μαζί σου

Βαλίτσα-To αιώνιο πρόβλημα των διακοπών

Aν ανήκεις στις γυναίκες που φεύγουν τριήμερο και χρειάζονται μία ολόκληρη βαλίτσα (οκ, ίσως και κάτι παραπάνω), τότε έχεις κάθε λόγο να συνεχίσεις να διαβάζεις αυτό το κείμενο. Ναι, το παραδέχομαι! Κάθε φορά που κάνω μια mini απόδραση δυσκολεύομαι τόσο πολύ να φτιάξω ένα σακ βουαγιάζ με τα απολύτως απαραίτητα, αφού πάντα θέλω να προσθέσω κάτι ακόμη. Ένα φόρεμα παραπάνω, μια ζακετούλα για το κρύο, ένα ζευγάρι πλατφόρμες και τσουπ… το σακίδιο κοντεύει να εκραγεί.

 

Τα αληθινά basics των διακοπών

Μετά από χρόνια ταλαιπωρίας σε λιμάνια, αεροπλάνα και τρένα όπου συνήθιζα να κουβαλάω ένα σωρό πράγματα, συνειδητοποίησα πως τα πραγματικά basics των διακοπών είναι 10, άντε το πολύ 12. Ένα σορτσάκι με καλή εφαρμογή, μαγιό, φορέματα για πρωινές εμφανίσεις, μερικά πιο βραδινά ρούχα, γυαλιά ηλίου, σανδάλια και πάνω απ’όλα ό,τι σε κάνει να νιώθεις άνετα.

 

Πίστεψέ με δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αγχώνεσαι στις διακοπές σου για θέματα στυλ και να κουβαλάς άσκοπα πράγματα που μπορεί να μη φορέσεις και ποτέ. Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σου τα πιο must κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσεις και να συμπεριλάβεις στο backpack των μικρών σου αποδράσεων.

Πηγή κεντρικής: @vikyandthekid

Στη gallery που ακολουθεί συγκέντρωσα για εσένα όλα όσα πρέπει να πάρεις πάση θυσία μαζί σου για να φτιάξεις υπέροχα looks.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: