Τέλος η δωρεάν πλοήγηση από την Tesla- Μετά τα 8 χρόνια βάζει μηνιαία συνδρομητική υπηρεσία

Από τις 20 Ιουλίου όσοι αγοράζουν ένα από τα μοντέλα της αμερικανικής φίρμας Tesla, θα πρέπει να πληρώνουν συνδρομή για συνδεσιμότητα μετά το πέρας των 8 ετών ιδιοκτησίας.Η Tesla ανέκαθεν ήταν από τις εταιρίες που υποστήριζε τις μηνιαίες συνδρομές για χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων της. Αυτή τη φορά όμως δεν προσφέρει το κάτι παραπάνω που μπορεί να επιλέξει ο ιδιοκτήτης εάν το επιθυμεί, αντιθέτως μετατρέπει μία υπηρεσία που ενώ αρχικά προσφέρεται δωρεάν, σε μηνιαία συνδρομή.

Η Tesla προσφέρει δύο διαφορετικά πακέτα συνδεσιμότητας σε όλη τη σειρά τεσσάρων οχημάτων της. Το πακέτο συνδεσιμότητας Standard περιλαμβάνει ενσωματωμένη πλοήγηση και τίποτα άλλο. Το πακέτο Premium προσθέτει ζωντανή οπτικοποίηση της κυκλοφορίας, ροή μουσικής, πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο, ροή βίντεο και την πολύ χρήσιμη λειτουργία Sentry που έχουμε δει να καταγράφει εγκληματίες επανειλημμένα.

To Standard πακέτο ήταν δωρεάν για όλη τη διάρκεια ζωής του οχήματος, με το πακέτο Premium να κοστίζει 9,99 δολάρια (συν φόρο) ανά μήνα ή 99 δολάρια ανά έτος, χωρίς να γίνονται γνωστές οι τιμές του για την Ευρώπη. Ομοίως, η Tesla δεν έχει δημοσιεύσει την τιμολόγηση του Standard πακέτου, όταν παρέλθουν τα οκτώ χρόνια.

Οι μηνιαίες συνδρομές αρχίζουν να μπαίνουν για τα καλά στις ζωές, καθώς πρόσφατα και η BMW ανακοίνωσε αντίστοιχη υπηρεσία για τα θερμαινόμενα καθίσματα.

 

 

 

Τέλος η δωρεάν πλοήγηση από την Tesla- Μετά τα 8 χρόνια βάζει μηνιαία συνδρομητική υπηρεσία gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: