Τελικά οι άντρες προτιμούν ολόσωμο ή μπικίνι;

Ανήκει ξεκάθαρα στα ερωτήματα που απασχολούν τις γυναίκες, αλλά που σίγουρα προκαλούν δεν προκαλούν το παραμικρό προβληματισμό στους άντρες. Μας το ρωτάνε οι κοπέλες μας. Οι φίλες μας. Οι συναδέλφισσες στη δουλειά. Και δεν ξέρουμε γιατί γίνεται τέλος πάντων τόσος μεγάλος ντόρος. Ίσως επειδή πιστεύετε ότι το μπικίνι δεν πάει σε όλες σας.

Η αλήθεια όμως είναι ότι κανείς άντρας δεν ασχολείται. Όχι, γράψε λάθος. Δεν είναι ότι δεν ασχολούμαστε, είναι ότι δεν βρίσκουμε κάποιο καλύτερο από το άλλο. Αυτό που θα μπορούσαμε να πούμε, είναι πως μας βγάζει κάτι πολύ πιο χαλαρό και μία πιο party διάθεση, εν αντιθέσει με που σίγουρα είναι πιο elegant. Ίσως φταίνε οι Χολιγουντιανές ταινίες γι’ αυτό, αλλά σίγουρα μας έχει βοηθήσει στο να διαμορφώσουμε άποψη. Όμως οι άντρες δεν ασχολούνται με αυτά.

Δεν ασχολούμαστε με μαγιό, για το αν τα πόδια έχουν , για το αν τα μαλλιά δείχνουν καλά. Μας απασχολεί να περνάμε καλά με τις κοπέλες που βρισκόμαστε έξω, ότι και αν αυτό συνεπάγεται. Δεν θέλουμε να είστε σνομπ, να είστε περίεργες, να γκρινιάζετε για την άμμο ή τα φύκια. Από εκεί και πέρα ό,τι και αν αποφασίσετε να φορέσετε, είτε αυτό είναι ολόσωμο είτε καυτό μπικίνι, θα το στηρίξουμε και εμείς. Γιατί; Γιατί έτσι είμαστε φτιαγμένοι.

Οπότε cool. Ναι;

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: