Τέμπη: Αγκάλιαζαν ηλικιωμένες και άρπαζαν τα χρυσαφικά τους

Εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος μια κλοπή και μια απόπειρα κλοπής με τη μέθοδο της αγκαλιάς, που έγιναν σε βάρος δύο ηλικιωμένων γυναικών σε περιοχή του Δήμου Τεμπών το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο Ελλήνων, μίας γυναίκας και ενός άνδρα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το ζευγάρι μαζί με μια άγνωστη μέχρι στιγμής συνεργό τους πλησίασαν τη μια μετά την άλλη τις άτυχες ηλικιωμένες παριστάνοντας τους γνωστούς τους και κατάφεραν να αρπάξουν από την πρώτη μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό, ενώ η δεύτερη αντέδρασε και συγκράτησε την χρυσή αλυσίδα με σταυρό που φορούσε στο λαιμό της.

Αμέσως μετά, οι δράστες μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και διέφυγαν αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα με επικίνδυνους ελιγμούς, παρά την καταδίωξή τους από περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.. Μάλιστα, συγκρούστηκαν με άλλο όχημα προκαλώντας του υλικές ζημιές. Ωστόσο, αναγνωρίστηκαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, απόπειρα κλοπής, επικίνδυνη οδήγηση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά περίπτωση, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: