Ταχιάος: Ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Ζέρβα

Τη διάθεση του ίδιου και της παράταξης του να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε συζήτηση με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, καθώς και με άλλες παρατάξεις, με στόχο την εξασφάλιση μιας minimum προγραμματικής συμφωνίας, προκειμένου να διοικηθεί ο κεντρικός δήμος. εξέφρασε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα», Νίκος Ταχιάος.

Την παραπάνω διάθεση εξέφρασε μέσω επιστολής που απέστειλε στον κ. Ζέρβα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και συμμετοχής στελεχών του συνδυασμού του στο σχήμα της διοίκησης, εφόσον βέβαια αυτό είναι στις προθέσεις του νεοεκλεγέντος δημάρχου. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος θα παραμείνει στον δήμο ως απλός δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξής του.

Επίσης, μέσω της επιστολής που αναδημοσιεύει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Ταχιάος ενημερώνει τον δήμαρχο της πόλης για την απόφασή του να είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Θεσσαλονίκης και για τον λόγο αυτό ζητά οι όποιες συζητήσεις να γίνουν, εάν είναι δυνατό, μετά την 7η Ιουλίου, χωρίς ωστόσο να αποκλείει το ενδεχόμενο μιας πρώτης συνάντησης ακόμη και πριν από τις εθνικές εκλογές.

Σημειώνεται πως, στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κ. Ταχιάος λόγω της πρώτης θέσης που πήρε στον α’ γύρο και σύμφωνα με τον «Κλεισθένη» εξέλεξε έντεκα δημοτικούς συμβούλους και διαθέτει τη μεγαλύτερη δημοτική ομάδα.

Πολιτική

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: