Ταξιτζής υποκρίνεται ότι παθαίνει καρδιακή προσβολή για να γλιτώσει κούρσα [φωτο+βίντεο]

Μια θεατρική παράσταση άνευ προηγουμένου έδωσε ένας οδηγός ταξί στην Αυστραλία, προκειμένου να αποφύγει μία κούρσα που δεν θα του έδινε τα χρήματα που επιθυμούσε.

Η επίδοξη πελάτισσα, η οποία ήταν και εκείνη που κατέγραψε το περιστατικό σε βίντεο, υποστήριξε πως όταν ανακοίνωσε στον οδηγό ότι ο προορισμός της ήταν το προάστιο Άναντεϊλ, πολύ κοντά στο αεροδρόμιο του Σίδνεϋ, ο οδηγός θεώρησε ότι το αντίτιμο που θα λάμβανε δεν άξιζε την ταλαιπωρία και την πολύωρη αναμονή στην ουρά του αεροδρομίου.

Έτσι, άρχισε να της λέει πως «δεν αισθάνεται καλά» πιάνοντας το στήθος του, λίγο προτού σωριαστεί στο έδαφος..!

Η γυναίκα, έκπληκτη, βιντεοσκόπησε το μονόπρακτο του οδηγού, το οποίο δημοσιοποίησε αργότερα μέσω τηλεοπτικής εκπομπής.

Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, η κούρσα δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ και η γυναίκα απευθύνθηκε σε περισσότερο επαγγελματίες οδηγούς ταξί. 

Μετά και την δημοσιοποίηση του βίντεο, ο οδηγός ταυτοποιήθηκε και του αφαιρέθηκε η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, καθώς η νομοθεσία απαγορεύει ρητά στους οδηγούς να επιλέγουν τις κούρσες που θα πραγματοποιήσουν ανάλογα με τον τελικό προορισμό και το ύψος του κομίστρου.

«Η καριέρα στο θέατρο τον περιμένει, καθώς ως οδηγός ταξί δεν θα έχει κανένα απολύτως μέλλον», ανέφερε ο Στιούαρτ Όβερελ, υπεύθυνος της εταιρείας ενοικίασης ταξί που ανήκε ο οδηγός, σημειώνοντας παράλληλα ότι ο σεβασμός στους πελάτες είναι αδιαπραγμάτευτος και αντίστοιχες συμπεριφορές δυσφημίζουν ολόκληρο τον κλάδο των αυτοκινητιστών.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: