Τα τρία καλύτερα κόλπα για να του πεις ότι σ’ αρέσει χωρίς να…. φας τα μούτρα σου

Δεν μπορείς να σταματήσεις να τον σκέφτεσαι, ό,τι και αν κάνεις έρχεται η εικόνα του μπροστά σου, έχεις χάσει τον ύπνο σου και για να είμαστε ειλικρινείς, το έχεις φάει το κόλλημά σου μαζί του. Όσο πιο γρήγορα το παραδεχτείς, τόσο πιο γρήγορα θα το αποδεχτείς και ακόμη πιο γρήγορα θα είσαι ειλικρινής μαζί του. Και εξηγούμαστε. Θα βρεις το θάρρος να του πεις τα πράγματα με το όνομά τους, αντί να κρύβεσαι πίσω από μισόλογα και αμήχανα χαμόγελα.

Βαθιά ανάσα, έξω το στήθος, μέσα η κοιλιά και straight to the point! Πες αυτό που θες. Γίνε ειλικρινής. Πρωτίστως στον εαυτό σου και μετά στο crush σου. Δεν βοηθάμε ιδιαίτερα με αυτά έτσι; Εντάξει, ορίστε λοιπόν τα 3 must tips για να παραδεχτείς στο crush τα συναισθήματά σου, χωρίς να κάνεις τα πράγματα περίεργα, κοινώς,

1.Αν νιώθεις νευρική και δεν μπορείς να πεις κατευθείαν αυτό που θέλεις, παλιό και τσεκαρισμένο κόλπο: Υπονοούμενα. Παρατήρησε τον, χρησιμοποίησε την γλώσσα του σώματος και

2. Έχε αυτοπεποίθηση! Να είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου, γιατί να ξέρεις αυτό είναι το βασικότερο όλων. Κανένας δεν γεννήθηκε expert του φλερτ.

3. Να είσαι έτοιμη για μια αρνητική απάντηση. Αυτό θα σε βοηθήσει να μην απογοητευτείς σε περίπτωση που τελικά δεν ταιριάξει το γλυκό. Και τι έγινε; Εδώ ο Justin άφησε ολόκληρη Selena Gomez . Κούκλα το κορίτσι. Θ ακούσεις και εσύ τα όχι σου μέχρι να έρθει ο μεγάλος ο έρωτας.

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: