Τα τουρκικά ΜΜΕ κατηγορούν τον αρχηγό ΓΕΣ ότι σήκωσε την ελληνική σημαία στις Οινούσσες

Συνεχίζουν να προκαλούν τα τουρκικά ΜΜΕ, καθώς εμφανίζουν τις Οινούσσες ως τουρκικό νησί με την ονομασία Koyun και παράλληλα εμφανίζουν την πρόσφατη επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή ως ελληνική πρόκληση.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της τουρκικής sozcu.com.tr, η οποία πρόσκειται στην αντιπολίτευση, αναφέρει ότι ο Αρχηγός ΓΕΣ «επισκέφτηκε χωρίς να τον εμποδίσει κανείς, τουρκικό νησί και ύψωσε την ελληνική σημαία», κάνοντας λόγο και για «18 νησιά που παραχώρησε η Τουρκία στην Ελλάδα» σε μια προσπάθεια να κατηγορήσει την κυβέρνηση και τον ίδιο τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Ο Έλληνας αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής την πρώτη επίσκεψη του από την ανάληψη των καθηκόντων του την έκανε στο νησί Koyun σε ένα από τα 18 τουρκικά νησιά τα οποία έχει καταλάβει παράνομα η Ελλάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

«Ο Στεφανής στις 19 Φεβρουαρίου, χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα εμπόδιο επισκέφθηκε το νησί Κoyun της Σμύρνης, και πόζαρε κάτω απο την ελληνική σημαία μαζί με τους καταληψίες Έλληνες στρατιώτες», υπογραμμίζει ακόμα.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: