Τα σχέδια του ΣΚΑΪ για τους παίκτες του Survivor! Ποιους θέλει να αξιοποιήσει το κανάλι

Τηλεοπτικοί αστέρες φαίνεται ότι θα γίνουν οι παίκτες του Survivor ή τουλάχιστον ορισμένοι από αυτούς. Αυτό φάνηκε από τα όσα είπε η διευθύντρια του ΣΚΑΪ Άλκηστις Μαραγκουδάκη σε τηλεοπτική εκπομπή του σταθμού.

Λέμε ευχαριστώ στα νέα μας μέλη με κουπόνια αξίας 42€

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, οι περισσότεροι παίκτες του παιχνιδιού έχουν δεχθεί προτάσεις για παρουσίαση ή συμμετοχή σε εκπομπές και αυτό ικανοποιεί το κανάλι του Φαλήρου γιατί καταδεικνύει τη δημοτικότητα των παικτών του ριάλιτι επιβίωσης και την επιτυχία του.

Σε ότι αφορά το ΣΚΑΪ, η Μαραγκουδάκη είπε ότι ήδη έχει εγκριθεί μια εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Στέλιος Χανταμπάκης αλλά προτίθενται να «μιλήσουν» με το νικητή του παιχνιδιού Γιώργο Αγγελόπουλο. Ήδη σκέφτονται να αξιοποιήσουν τον Κοκκινάκη και τον Σπαλιάρα αλλά και ενδεχομένως και άλλους παίκτες.

Τέλος τόνισε πως το πρόγραμμα του καναλιού θα είναι προσαρμοσμένο στη λογική του Survivor, καθώς θα συνεχιστεί η εκπομπή «Survivor Panorama» της Ελεονώρας Μελέτη αλλά και η εκπομπή «Rodeo» του Βαγγέλη Περρή και της Αθηναΐδος Νέγκα που αξιοποιούσανε ιδιαιτέρως το τηλεοπτικό υλικό από τον Άγιο Δομίνικο.

Πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου του ριάλιτι, έχουν ήδη ξεκινήσει οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στον δεύτερο. Το τρέιλερ για τις δηλώσεις συμμετοχής προβάλλεται ήδη εδώ και μερικές μέρες, και σύμφωνα με τη διευθύντρια προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού οι ενδιαφερόμενοι έχουν ξεπεράσει τους 35.000. Μάλιστα, μέσα στις δύο τελευταίες μέρες έχουν ήδη συμπληρώσει αίτηση συμμετοχής 5.000 άτομα.

Σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή των εγχώριων celebrities, φαίνεται ότι το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, καθώς κάποιοι έχουν ήδη αυτοπροταθεί. Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη επεσήμανε ότι στο νέο κύκλο θα δούμε «ακόμα πιο διάσημους» συμμετέχοντες, ενώ ορισμένοι που είχαν αρνηθεί στο πρώτο Survivor, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, τώρα επανεξετάζουν τη συμμετοχή τους.

Παρουσιαστής παραμένει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Πηγή: fanpage.gr

paraxena

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: