Tα στυλάτα σανδάλια που έγιναν sold out πέρυσι είναι και πάλι διαθέσιμα

Tα στυλάτα σανδάλια που έγιναν sold out πέρυσι είναι και πάλι διαθέσιμα

Ένα από τα πιο αγαπημένα ευρωπαϊκά brands χειροποίητων σανδαλιών, το «Arizona Love», με έδρα τη Γαλλία, κυκλοφόρησε πέρυσι ένα μοντέλων «άσχημων σανδαλιών» που συνδύαζε τις retro μπαντάνες με τα sporty Velcro κουμπώματα. Το συγκεκριμένο μοντέλο κυκλοφόρησε σε διάφορες αποχρώσεις (κόκκινο, πράσινο, μαύρο) καθώς το κάθε μαντίλι από το οποίο κατασκευάζονταν ήταν μοναδικό. Όπως θα δεις αναλυτικά και στην παρακάτω gallery αυτά τα bandana-wrapped Velcro-strap sandals αγαπήθηκαν αμέσως από τις Influencers. Η Monikh τα φόρεσε με μαύρο, denim παντελόνι, η Erica Davies με floral φόρεμα και η Jessie Bush με μονόχρωμο, girly outfit.

Το αποτέλεσμα όμως αυτής της «λατρείας» από τις «Fashion Connaisseur» ήταν να εξαντληθούν πάρα πολύ γρήγορα. Σήμερα όμως, ένα χρόνο μετά, είναι και πάλι διαθέσιμα εδώ, κοστίζουν 115 Ευρώ και είναι ίσως το πιο hot είδος «άσχημου σανδαλιού» (aka ugly sandals) που πρέπει να αποκτήσεις το καλοκαίρι του 2020. Συνδυάζεται με όλα σου τα πρωινά σύνολα, από jean shorts και T-shirt μέχρι maxi, ρομαντικό φόρεμα και δίνει ένα fashionable twist στο look την ίδια στιγμή που φαίνεται ότι δεν έχεις προσπαθήσει καθόλου γι’ αυτό.

Ανεπιτήδευτη και στυλάτη, ταυτόχρονα και όλα αυτά μόνο με την επιλογή του σωστού παπουτσιού. Γιατί η μόδα, όπως και πολλά άλλα πράγματα σε αυτήν τη ζωή, κρίνεται στις λεπτομέρειες…
 Οδηγός Αγοράς: 30 εμπριμέ μαγιό για εσένα που βαριέσαι εύκολα τα μονόχρωμα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: