Τα σωστά sneakers μπορούν «να σώσουν τον κόσμο»

Τα σωστά sneakers μπορούν «να σώσουν τον κόσμο»

Μπορεί να είσαι πολύ μικρή για να θυμάσαι το τραγούδι «Last Night A DJ Saved My Life» να κάνει επιτυχία και να χορεύεται στα clubs, αλλά σίγουρα το έχεις ακούσει κάπου, κάπως, κάποτε. Και επειδή η μουσική, αλλά και η μόδα, «μπορούν να σώσουν τον κόσμο» αν τις χρησιμοποιήσουμε με τον σωστό τρόπο, θα ασχοληθούμε σήμερα με το πιο άνετο και κλασικό στυλ παπουτσιών που υπάρχει στην γκαρνταρόμπα μας: τα αθλητικά παπούτσια.

Το ότι τα sneakers μας τα φοράμε και με τα υπόλοιπα ρούχα μας, εκτός από την περιβολή του γυμναστηρίου, δεν είναι κάτι καινούργιου. Οι μεγαλύτεροι Οίκοι Μόδας του κόσμου έχουν επενδύσει στην παραγωγή στυλάτων trainers και οι ιέρειες του athleisure style, aka αδερφές Hadid και Kendall Jenner, τα έχουν ήδη φορέσει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, από red carpet event μέχρι casual βόλτα στoυς δρόμους της πόλης.

Και επειδή τα sneakers είναι πλέον βασικό κομμάτι όλων των looks μας, και όχι μόνο των αθλητικών, παρακάτω θα δεις έξι κομψούς, ανεπιτήδευτους και πολύ μοντέρνους τρόπους να τα φορέσεις το καλοκαίρι του 2020 και να κάνεις τη διαφορά ακόμα και με τις casual εμφανίσεις σου. Με σατέν φόρεμα, σακάκι, maxi φούστα και πολλά άλλα chic ρούχα και αξεσουάρ, τα sneakers σου θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις summerish, mix&match σύνολα που θα εντυπωσιάσουν. Αν μέχρι τώρα τα φορούσες μόνο με Τ-Shirt και denim παντελόνι… ήρθε η εποχή να αναθεωρήσεις.
 T-Shirts: Πώς φοράνε οι celebrities το πιο άνετο και cool στυλ μπλούζας;

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: