Τα sneakers που θα ξαναφορεθούν πολύ το 2019 σύμφωνα με το Pinterest

Διανύοντας τις τελευταίες μέρες του 2018 λοιπόν, είναι αναμενόμενο να μιλάμε για τάσεις που αγαπήθηκαν πολύ αυτή τη χρονιά. Ωστόσο, αυτή τη φορά το Pinterest κάνει μία πρόβλεψη για το νέο έτος και μάλιστα αναφορικά με τις τάσεις στα . Σύμφωνα με τις αναζητήσεις στην πλατφόρμα από τον περασμένο χρόνο μέχρι σήμερα, τα wedge sneakers σημείωσαν μία μεγάλη αύξηση. Μετά την είσοδό τους στα show trends το 2012, ίσως τα ξαναδείς να κυκλοφορούν αρκετά στο street style.

 

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το comeback δεν έρχεται από περασμένη δεκαετία κι αυτό είναι το περίεργο. Το καλό της υπόθεσης όμως είναι ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τα έχεις ήδη στην ντουλάπα σου, επομένως ήρθε η ώρα να τα χρησιμοποιήσεις ξανά. Τώρα όλες εσείς που δεν πετάτε τίποτα και δύσκολα αποχωρίζεστε κάτι από την ντουλάπα σας (όπως εγώ) θα δικαιωθείτε για ακόμα μία φορά.

Μετά λοιπόν, την επέλαση των ugly sneakers, ίσως κάνεις ένα διάλειμμα φορώντας την wedge εκδοχή τους. Λογικά, αν το pinterest έχει προβλέψει σωστά, τα συγκεκριμένα sneakers θα βγουν ανανεωμένα στην αγορά για όσες δεν τα προτίμησαν τότε και θέλουν να τους δώσουν μία ευκαιρία αυτή τη φορά.

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: