Τα puddle pants είναι τα κομψά παντελόνια που φορούν όλες οι celebrities

Τα puddle pants είναι τα κομψά παντελόνια που φορούν όλες οι celebrities

Ένα σχέδιο που μπορεί να φορεθεί καθημερινά και σε κάθε περίσταση του προγράμματός σου.

Σαφώς η μόδα αλλάζει όσο περνάνε οι μήνες. Οι τάσεις διαδέχονται η μία την άλλη σε έναν αέναο και φυσικό κύκλο ροής. Οι τάσεις αναβαθμίζουν και ανανεώνουν το στυλ μας. Με έναν τρόπο που συμβάλλει στην ψυχολογία μας και στην ανάγκη της για κάτι το διαφορετικό. Με μία γρήγορη βόλτα στην ντουλάπα σου σίγουρα θα προσέξεις ότι πολλές από τις επιλογές που έχουν ξεμείνει από προηγούμενες σεζόν δε θα τις φορούσες τώρα. Και είναι λογικό.

Τους τελευταίους μήνες, ένα διαφορετικό trend στα παντελόνια έχει κάνει την εμφάνισή του, θυμίζοντάς μας κάτι από τη δεκαετία των 90s. Τότε που αντιγράφαμε pop stars, όπως η Christina Aguilera και η Britney Spears, με τα έντονα pants trends που μας έκαναν να νιώθουμε πιο cool από ποτέ.

Τα puddle pants που τώρα φορούν όλο και περισσότερες διάσημες είναι ουσιαστικά εκείνα τα παντελόνια των οποίων το μήκος φτάνει μέχρι το πάτωμα. Από άποψη πρακτικότητας μπορεί να μη φαντάζουν ως την ιδανικότερη επιλογή, ωστόσο, δεν παύουν να δίνουν έναν στυλάτο, chic αέρα που θα ταιριάξει άψογα σε αυτήν τη μεταβατική περίοδο που βιώνουμε. Προσφέρουν επιλογές για styling και matching από T-shirts μέχρι crop tops και στράπλες σχέδια.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις μερικές από τις πιο διάσημες προσωπικότητες που το έχουν ήδη υιοθετήσει.

 Οκτώ plus size influencers μας δίνουν ιδέες για ανοιξιάτικα outfits

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: