Τα πιο χρήσιμα tips για να είσαι άνετη και κομψή όταν ταξιδεύεις (video)

Τα πιο χρήσιμα tips για να είσαι άνετη και κομψή όταν ταξιδεύεις (video)

Η καλοκαιρινή περίοδος ξεκίνησε επιτέλους με τα περισσότερα ξενοδοχεία της χώρας να έχουν ανοίξει και να μας περιμένουν να απολαύσουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές, αλλά και να τονώσουμε τον τουρισμό μετά το πλήγμα που υπέστη λόγω κορονοϊού. Μπορεί ήδη να έχεις προγραμματίσει τις καλοκαιρινές σου διακοπές (μπράβο, αν είσαι τόσο οργανωτική) και να έχεις σκεφτεί τι θα πάρεις μαζί σου στο νησί, αλλά υπάρχει κάτι που ξεχνάς ή αμελείς συνήθως και το οποίο είναι εξίσου σημαντικό: τι θα φορέσεις για να ταξιδέψεις.

Οι περισσότερες από εμάς- σε μια προσπάθεια να εντυπωσιάσουμε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με αεροπλάνο ή πλοίο- τείνουμε να υπερβάλλουμε στυλιστικά και να κάνουμε λάθη στην επιλογή του outfit. Άλλες φορές καταλήγουμε να κρυώνουμε λόγω του υπερβολικού κλιματισμού που υπάρχει συχνά στα μέσα μεταφοράς ή να μην αισθανόμαστε άνετα γιατί φορέσαμε το καινούριο, στενό denim shorts μας.

Το παρακάτω βίντεο- και ειδικότερα η Anna Bey- θα σου δείξουν ακριβώς τι πρέπει και τι δεν πρέπει να φοράς όταν ταξιδεύεις, για να είσαι άνετη και στυλάτη συγχρόνως. Σίγουρα, θα πρέπει να απαρνηθείς τις ψηλοτάκουνες γόβες σου ή το sporty outfit που φοράς στο γυμναστήριο, ενώ δε θα πρέπει να ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου ένα jacket. Και- εννοείται- στους περίεργους καιρούς που διανύουμε ένα είναι το βασικό αξεσουάρ εν ώρα ταξιδιού: η μάσκα προστασίας ενάντια στον κορονοϊό.

Καλή θέαση και καλά, ασφαλή ταξίδια!

Cover photo: @ludovicaragazzo

Διάβασε ακόμα: 5 στυλ φούστας που πρέπει να αποκτήσεις φέτος το καλοκαίρι

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: