Τα πιο συχνά λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο κρεβάτι…

Λάθος #4: Χάνουν την αυτοπεποίθησή τους

Η αυτοπεποίθηση είναι το πλέον σeξι χαρακτηριστικό που μπορεί να έχει μία γυναίκα. Στους άντρες, αρέσουν οι γυναίκες που είναι σίγουρες για τον εαυτό τους. Που δείχνουν περήφανες για το σώμα τους ειδικά όταν τα ρούχα απουσιάζουν και δε δίνουν καμία σημασία σε τυχόν ατέλειες που νομίζουν πως έχουν. Και μη ξεχνάτε κάτι πολύ σημαντικό, οι καμπύλες είναι ίσως το σημαντικότερο στοιχείο στο σώμα μιας γυναίκας όταν πρόκειται να περάσετε μια κaυτή νύχτα. Αμαρτία να τις κρύβετε…

Λάθος #5: Περιμένουν από τον άντρα να τα κάνει όλα

Ναι, οι περισσότεροι θέλουμε να έχουμε το πάνω χέρι στο σeξ. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι φαντασιωνόμαστε ακίνητες «κούκλες» που δεν παίρνουν καμία απολύτως πρωτοβουλία. Κάν’τε κάτι, κουνηθείτε, μιλήστε, φωνάξτε… Κάτι!

Λάθος #6: Ανησυχούν για τη δική σου εμφάνιση

Ένα ακόμη συχνό φαινόμενο που παρατηρείται στις σχέσεις είναι τα παράπονα που κάνουν οι γυναίκες για την εμφάνιση του συντρόφου τους. Ξαφνικά, αρχίζουν να παραπονιούνται για την έλλειψη κοιλιακών, για τα χέρια που δε φαίνονται στιβαρά και γυμνασμένα και για το άσχημο ντύσιμο σου. Ε όχι κυρία μου! Δεν είμαι μοντέλο, ήξερες τι έπαιρνες από την αρχή και δεν έχω καμία απολύτως όρεξη να αλλάξω τα πάντα πάνω μου. Για αυτό ή με αποδέχεσαι ή το λήγουμε το ματσάκι…

Λάθος #7: Περιμένουν από τον άντρα να διαβάζει το μυαλό τους

Καλά, το συγκεκριμένο λάθος το κάνουν από την πρώτη κιόλας ημέρα αλλά από ένα σημείο και μετά το ζήτημα καταντά αηδία. Λυπάμαι που θα το πω, δεν είμαστε σε θέση όμως να ξέρουμε τι σκέφτεστε, πότε το σκέφτεστε και γιατί το σκέφτεστε. Μιλήστε μας, δείξτε το μας και τέλος πάντων, ελάτε λίγο με τα νερά μας!

Λάθος #8: Προσποιούνται

Όχι, οι άντρες δεν είναι χαζοί. Δεν κοιμούνται όρθιοι και ξέρουν τι συμβαίνει γύρω τους. Όταν δεν το απολαμβάνετε δε γίνεται να φωνάζετε σα να σας αρμέγουν. Λίγο έλεος δηλαδή! Από ένα σημείο κι έπειτα καταντάει τόσο γραφικό κι αστείο που χάνουμε κάθε όρεξη για …παιχνίδια.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πείτε και να δείχνετε την αλήθεια. Αν ο άντρας που έχετε δίπλα σας, είναι στοιχειωδώς έξυπνος, θα «διαβάσει» τις ενδείξεις και θα σας ικανοποιήσει στο έπακρο!

Λάθος #9: Χάνετε την σeξουαλικότητά σας

Ουσιαστικά, πρόκειται για την απόρροια όλων των παραπάνω λανθασμένων συμπεριφορών που έχουν οι γυναίκες. Σeξουαλικότητα είναι αυτό το «κάτι» που κάνει τους άντρες να τρέχουν πίσω από …φούστες. Είναι αυτό το κάτι που κάνει τις γυναίκες να έχουν το πάνω χέρι σχεδόν πάντα. Είναι αυτό το κάτι …που χάνετε όταν ξεκινάτε τις ανοησίες!

Ο σύζυγος όμως τη βρήκε τη λύση!

(?)

perierga

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: